Αθλητισμός

Σκέφτεται να παραμείνει στην Εθνική ο Μπουρούσης

Πολλά έχουν ειπωθεί για το κατά πόσο θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ οι Γιάννης Μπουρούσης και Νίκος Ζήσης.

Ο πρώτος φαίνεται να πείθεται να ενισχύσει την Εθνική μας για το Προολυμπιακό τουρνουά, αλλά για το δεύτερο οι πιθανότητες είναι λίγες.

Μάλιστα, στα «Νέα» αναφέρεται σήμερα ότι συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδία και ότι του ανακοίνωσε συνεχίζει και πως θα ενισχύσει την ομάδα στο Προολυμπιακό. Και αν όλα πάνε κατ’ ευχήν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Πάντως, τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο, αλλά εκτιμάται ότι θα συνεχίσει.

Σε ό,τι αφορά τον Νίκο Ζήση δείχνει να το σκέφτεται. Το πιο πιθανό είναι να σταματήσει, αλλά χρειάζεται λίγη υπομονή για να δούμε τι θα συμβεί. Πάνω-κάτω ίδια είναι τα δεδομένα και για τον Κώστα Καϊμακόγλου. Δηλαδή, μοιάζει έτοιμος να ανακοινώσει ότι δεν συνεχίζει.

Παράλληλα, όλα είναι ανοιχτά για το θέμα του προπονητή αν και υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα αντικατασταθεί ο Φώτης Κατσικάρης, καθώς είχαν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες για το Ευρωμπάσκετ λόγω του ρόστερ. Απόφαση, δεν υπάρχει ακόμη.

Σχόλια