default-image

Με τρεις αθλητές η ΓΕΗ στο Κύπελλο ξιφασκίας

Σπορ
Με τρεις αθλητές η ΓΕΗ στο Κύπελλο ξιφασκίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τριπλή εκπροσώπηση θα έχει η ΓΕΗ στο Κύπελλο ξιφασκίας εφήβων-νεανίδων, το οποίο διεξάγεται αύριο Σάββατο στην Αθήνα. Στο όπλο της Σπάθης νεανίδων θα αγωνιστεί η Βιβή Ασσαριωτάκη, ενώ στη Σπάθη εφήβων ο Μιχάλης Βαρδάκης και ο Μάρκος Χρυσοφάκης.

Οι αθλητές της ΓΕΗ προπονούνται εντατικά όλο το καλοκαίρι προκειμένου να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας αθλητικής σεζόν. Ο προπονητής της ομάδας Σπάθης του συλλόγου, Παναγιώτης Τζινιόλης, δηλώνει αισιόδοξος για καλά αποτελέσματα.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της ΓΕΗ ενισχύεται φέτος με τη μεταγραφή του Μάριου Γιακουμάτου στο τμήμα της ξιφασκίας. Πρόκειται για ένα αξιόλογο αθλητή, ο οποίος σήμερα στα 19 του χρόνια κατέχει σημαντικά τρόπαια όπως ολυμπιακό μετάλλιο από την Ολυμπιάδα νέων, ασημένιο μετάλλιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων, χάλκινο μετάλλιο από το Κύπελλο Κόσμου Σπάθης ανδρών και πολλές άλλες διεθνείς αλλά και πανελλαδικές διακρίσεις  Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας, πρώτος στην Πανελλήνια κατάταξη στην κατηγορία Σπάθης νέων ανδρών και δεύτερος στην κατηγορία  Σπάθης ανδρών.

Η ΓΕΗ, τέλος, ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα της ξιφασκίας να επισκεφτούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου Σταδίου - θύρα 6. Εκεί θα βρουν καθηγητές φυσικής αγωγής, προπονητές, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι στη διδασκαλία της Ξιφασκίας. Εγγραφές γίνονται δεχτές καθημερινά σε όλα τα τμήματα (τηλ.6974/828.302 και 6937/037.341).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News