default-image

Κοντονής: «Οι νόμοι θα τηρηθούν»

Ποδόσφαιρο
Κοντονής: «Οι νόμοι θα τηρηθούν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νέος αθλητικός νόμος θα εφαρμοστεί στο ακέραιο, όπως επισήμανε ο Σταύρος Κοντονής μετά τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της Super League, ενώ επισήμανε ότι «δεν τίθεται θέμα Grexit».

Συγκρατημένα αισιόδοξος πως θα επικρατήσει η λογική και οι ομάδες θα συμβάλλουν στην τήρηση του νέου αθλητικού νόμου εμφανίστηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής μετά την έκτακτη σύσκεψη με τους εκπροσώπους Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Είχαμε μια πολύωρη και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους εκπροσώπους των ομάδων για την απόλυτη εφαρμογή της νομοθεσίας.

Συζητήσαμε για τεχνικά προβλήματα, το ηλεκτρονικό εισιτήριο και κυρίως για το θέμα του νέου αθλητικού νόμου με το οποίο θα έχω αναλυτικές συζητήσεις και με τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων.

Θεωρώ ότι με καλή πίστη και κοινή λογική θα λυθούν τα προβλήματα. Και πιστεύω θα τα λύσουμε».

Για το ενδεχόμενο Grexit ήταν ξεκάθαρος: «Δεν τίθεται κανένα τέτοιο ζήτημα. Οι φορείς του ποδοσφαίρου αντιλαμβάνονται ότι μέσα σε ένα κράτος δικαίου πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι. Οι νόμοι θα τηρηθούν.

Η κοινή λογική θα μας βγάλει από άσκοπες και άγονες συζητήσεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να συζητάμε τα αυτονόητα. Είμαστε μεγάλα παιδιά. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε με όλους σε κάποια γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας».

Για την επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη: «Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία χθες και θα τα πούμε και από κοντά την επόμενη εβδομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News