Αθλητισμός

Μποροβήλος: «Κοινή γραμμή με τον Κοντονή»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο Σταύρος Κοντονής με εκπροσώπους του ποδοσφαίρου. Μάλιστα στις δηλώσεις του κατά την αποχώρησή του ο Γιώργος Μποροβήλος χαρακτήρισε εποικοδομητική τη συνάντηση αυτή.

Ενθαρρυντικά μηνύματα από τη συνάντηση που είχε ο ίδιος κι οι εκπρόσωποι των ομάδων που αγωνίζονται στην Ευρώπη με τον Σταύρο Κοντονή εντόπισε ο Γιώργος Μποροβήλος.

Βγαίνοντας από το γραφείο του υφυπουργού, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας τόνισε ότι δεν υπάρχει διένεξη μαζί του, αλλά διάθεση συνεργασίας.

«Έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση για το θέμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που είναι λογικό να έχει παθογένειες και προβλήματα στην εφαρμογή του. Επίσης κουβεντιάσαμε για την εφαρμογή του νέου νόμου όσον αφορά στο διαιτητικό δικαστήριο», είπε αρχικά. Και συνέχισε:

«Γενικότερα έγινε ανταλλαγή απόψεων ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα και να βελτιωθεί το προϊόν. Ο Υπουργός ήταν πολύ συγκαταβατικός και συνεργάσιμος. Δεν υπάρχει πεδίο αντιπαράθεσης, αλλά κοινή γραμμή. Υπάρχει νόμος του κράτους που είναι εν ισχύ και με καλή διάθεση απ' όλες τις πλευρές, δεν θα υπάρξει αντιπαράθεση».

Σχόλια