Αθλητισμός

Συνάντηση με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Μποροβήλο

Ο Σταύρος Κοντονής παρέμεινε στο Υφυπουργός αθλητισμού και προσπαθεί με συνεχείς συναντήσεις να καλύψει το χαμένο έδαφος πριν τις εκλογές.

Ο Υφυπουργός ΑΘλητισμού ξεκίνησε σειρά επαφών για να συνεχίσει το έργο του, από εκεί που το άφησε, ενώ θα συναντηθεί και με τον Πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας Γιώργο Μποροβήλο για τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν με το ηλεκτρονικό εισιτήριο αλλά και τις κάμερες ασφαλείας στα γήπεδα.

Στις 17.00 έχει συνάντηση και με τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιάκωβο Αγγελίδη, τον επικεφαλής της διοίκησης του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζο και τον Γιώργο Μποροβήλο, ύστερα από αίτημα του ίδιου του Σταύρου Κοντονή. Όπως έλεγαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης ο Υφυπουργός δεν έθεσε ακριβές θέμα συζήτησης αλλά δεν αποκλείεται να συζητηθεί και η ανυποχώρητη στάση της ΕΠΟ στο θέμα του ορισμού τακτικών διαιτητών στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος που ψηφίστηκε από τη Βουλή και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, επιμένει να μην τον τηρεί.

Δεν αποκλείεται ο κ. Κοντονής να θέσει στις τρεις ομάδες, τον κίνδυνο άρσης της αναγνώρισης της ΕΠΟ από την Πολιτεία, γεγονός που ίσως επιφέρει κίνδυνο στην συμμετοχή του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που όμως δεν φαντάζει πιθανό προς το παρόν.

Σχόλια