Αθλητισμός

Πήρε Κουπίδη το Ηράκλειο

Δυναμώνει κι άλλο στα γκαρντ το Ηράκλειο καθώς ένταξε στο δυναμικό του τον Θέμη Κουπίδη.

Ο 31χρονος γκαρντ έχει «φάει με τα κουτάλια» την Α2 και Β’ Εθνική και είναι γνωστός για την επιθετική του δεινότητα. Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Αμαρουσίου.


Από εκεί και πέρα, στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» της Αλικαρνασσού θα κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής το Ηράκλειο καθώς, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, υπάρχει κώλυμα στο κλειστό στα «Δύο Αοράκια».

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας Ηράκλειο ΟΑΑ – ΚΟ Χολαργού για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος) της 04/10/15 και ώρα 17.00, αντί του κλειστού γυμναστηρίου Δύο Αοράκια, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αλικαρνασσού».

Αλλαγή, όμως, θα υπάρξει και με το ματς της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον
Έσπερο εκτός έδρας ακθώς αντί για τις 17:00 θα διεξαχθεί στις 12:00.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας Έσπερος ΑΟΠΑ – Ηράκλειο ΟΑΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος Όμιλος) της 11/10/2015 αντί ώρας 17:00 θα διεξαχθεί ώρα 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας».

Σχόλια