Αθλητισμός

Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας ο Δέλλας

Την ευθύνη της ήττας από τον ΠΑΟΚ ανέλαβε μετά το παιχνίδι στην Τούμπα ο Τραϊανός Δέλλας που έκανε λόγο για ατυχία.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ σχολίασε μετά από το παιχνίδι της Τούμπας: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Θεωρώ ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι από δύο ομάδες που τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο. Εμείς ήρθαμε για να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν πήραμε τίποτα. Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ στο πρώτο κι εμείς στο δεύτερο που πατούσαμε καλύτερα. Φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, στο να προηγηθούμε, αλλά από δύο δικά μας λάθη δεχτήκαμε δύο γκολ και χάσαμε την ευκαιρία νωρίτερα να πετύχουμε δεύτερο γκολ. Στο τέλος σταθήκαμε άτυχοι.

Ο πρώτος που φταίει μετά από μια ήττα είναι ο προπονητής. Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα μάθημα για μας, σε όλα τα γήπεδα εμείς θα πηγαίνουμε για τη νίκη, για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό το παιχνίδι πλέον, κοιτάμε το επόμενο», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης».

Απαντώντας σχετικά με το αν θα άλλαζε κάτι στα πλάνα του σχετικά με τη διάταξη της ομάδας, είπε: «Δεν θα άλλαζα κάτι. Δεν ήταν 4-3-3 αυτό που παίζαμε, ήταν διαφορετικός ο σχηματισμός. Όταν στο δεύτερο μέρος επανήλθαμε στο σχηματισμό που ξέρουμε καλά, η ομάδα απέδωσε καλύτερα. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Το θέμα είναι πως εμείς δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο, δώσαμε ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ από εύκολα λάθη δικά μας. Νομίζω πως είναι ένα παιχνίδι από αυτά που μαθαίνεις. Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι πρέπει να το διδάξεις, αλλά όταν χάνεις ένα παιχνίδι πρέπει να διδαχτείς από αυτό. Όλα τα παιχνίδια χρειάζονται προσοχή και συγκέντρωση, κάτι που μας στοίχισε στη φάση του πέναλτι. Θα πρέπει να μαθαίνουμε όλοι σαν ομάδα, αν θέλουμε να κάνουμε την ΑΕΚ ξανά μεγάλη».

Ενώ για το αν μπορούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να κάνουν πρωταθλητισμό, σημείωσε: «Είναι νωρίς. Το στοιχείο που κρατώ κι από τις δύο ομάδες είναι πως τις ενδιαφέρει να παίξουν ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή θα πρέπει οι ομάδες να παίζουν ποδόσφαιρο κι όχι κλεφτοπόλεμο».

Σχόλια