default-image

Ο νέος ΟΦΗ με λάμψη επί... σκηνής

Αθλητισμός
Ο νέος ΟΦΗ με λάμψη επί... σκηνής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη λάμψη που αρμόζει στον ΟΦΗ έγινε σήμερα η παρουσίαση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στον πολυχώρο Talos Plazza, η ομάδα του Ηρακλείου ήταν στο επίκεντρο και πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην ειδική εκδήλωση. Πέρα από το ποδοσφαιρικό τμήμα, ειδική μνεία έγινε στη συνεργασία με την "ΚΡΗΤΗ TV" και την ζωντανή μετάδοση των αγώνα. Παρουσιάστηκε ακόμη η νέα φανέλα και τα εισιτήρια διαρκείας. «Πρέπει όλοι να είμαστε μια γροθιά», τόνισε ο πρόεδρος Αντύπας Σηφάκης, ενώ ο προπονητής επισήμανε ότι ο ΟΦΗ θα είναι πανέτοιμος να μπει στη "μάχη" του πρωταθλήματος.

Για το εγχείρημα της νέας διοίκησης και όσα έχουν γίνει ως τώρα τονίστηκε στην παρουσίαση: «Πριν από 3 περίπου μήνες 9 επιχειρηματίες από το Ηράκλειο, αποφάσισαν να μπουν μπροστά για τον ΟΦΗ, το μέλλον του οποίου φάνταζε σκοτεινό μετά την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και την οικονομική θηλιά που οδηγούσε σε αργό θάνατο την κρητική ομάδα. Εννέα επιχειρηματίες που με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους για τον ΟΦΗ, αποφάσισαν σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, να ηγηθούν μιας προσπάθειας για να κερδίσει ξανά αυτή η ομάδα την χαμένη της αξιοπιστία και να στηθεί από την αρχή σε υγιείς βάσεις και με αξιοπρέπεια να επιστρέψει εκεί που ιστορικά ανήκει.

Ξεκίνησαν από τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, επανέφεραν το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στην κατάσταση που πρέπει να είναι, βελτίωσαν τους αποδυτηριακούς χώρους και όχι μόνο στο γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης, οργάνωσαν ξανά το διοικητικό προσωπικό, κατάφεραν με πολύ κόπο να δώσουν νομική υπόσταση στο εγχείρημα αυτό, καθώς οι δυσκολίες πάνω σε αυτό ήταν σημαντικές και έφτιαξαν μια ομάδα με παίκτες μεγαλύτερη κατηγορίας, με εμπειρία, ταλέντο και ποιότητα, με στόχο να κάνει πρωταθλητισμό και να κατακτήσει τον τίτλο και την άνοδο, που είναι ο ξεκάθαρος στόχος της ομάδας, στην φετινή χρονιά στην Γ Εθνική.

Έχουν γίνει αρκετά πράγματα μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, αλλά όραμα των 9 επιχειρηματιών που βρίσκονται σήμερα στο τιμόνι της ομάδας είναι να γίνουν πολύ περισσότερα στο μέλλον. Οι 9 αυτοί επιχειρηματίες γνωστοί στην κοινωνία του Ηρακλείου για την δράση τους, είναι: Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Αντύπας Σηφάκης, ο εκπρόσωπος της οικογένειας Καράτζη Κώστας Αρχοντάκης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Φασουλάς, ο ταμίας Μανώλης Μανωλιδάκης, ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο Παντελής Σαπουνάκης, ο Βασίλης Ζιδιανάκης, ο Γιάννης Βάβουλας, υπεύθυνος εγκαταστάσεων που είχε την εποπτεία για  τις εργασίες που έγιναν στα γήπεδα και ο Γιάννης Τσακαλάκης.

Από κει και πέρα, σε ότι αφορά την ενημέρωση για τα υπόλοιπα θέματα τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» (ωράριο λειτουργίας: 9 π.μ-3μμ και 5μμ-8μμ καθημερινά και το Σάββατο 9 π.μ.-3 μ.μ. Για πληροφορίες στα γραφεία του ΟΦΗ στο τηλ. 2810-254674.

Υπενθυμίζεται ότι οι νέες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

Θύρα 1 40 ευρώ

Θύρα 2-3 100 ευρώ

Θύρα 4-5 50 ευρώ

Θύρα 7 150 ευρώ

Θύρα 8 120 ευρώ

Θύρα 9 κάτω διάζωμα 150 ευρώ

Θύρα 9 πάνω διάζωμα 300 ευρώ

Να υπενθυμίσουμε την προσφορά των Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, που είναι και φέτος κοντά στον ΟΦΗ για τη θύρα 1.

Τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης προσφέρουν ειδική έκπτωση σε όσους προμηθευτ9ύν εισιτήριο διαρκείας του ΟΦΗ για τη θύρα 1. Συγκεκριμένα ,με αγορές 15 ευρώ, από τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας για την θύρα 1 στην τιμή των 35 ευρώ (από τα 40 ευρώ που είναι η κανονική τιμή τους).

Η Ιταλική εταιρεία EYE SPORTS την οποία και εκπροσωπούν στο Ηράκλειο ο Στέλιος Περβολαράκης και ο Γιάννης Κοντάκης, θα ντύσει φέτος τον ΟΦΗ.

Μάλιστα έχει αναλάβει τον σχεδιασμό της επίσημης πρώτης εμφάνισης του ΟΦΗ, που θα είναι «μαυρόασπρη», με μαύρη κάθετη ρίγα στο μπροστινό μέρος και μαύρα μανίκια.

Η εμφάνιση αυτή αναμένεται να είναι σύντομα κοντά μας και ευελπιστούμε ότι θα φορεθεί από την ομάδα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά στην 3η αγωνιστική, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Οι άλλες δυο εμφανίσεις του ΟΦΗ, είναι η κλασική μαυρόασπρη (χωρίς ρίγα) και μια ουδέτερη μπλέ.

Όλοι οι φετινοί εντός έδρας αγώνες του ΟΦΗ, θα μεταδίδονται σε αποκλειστικότητα από το "KΡHTH ΤV". Έτσι, μέσω ενός καταξιωμένου καναλιού, από τα κορυφαία περιφερειακά τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ από το νησί, αλλά και από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο , θα έχουν την ευκαιρία παρακολούθησης της νέας προσπάθειας που ξεκινάει ο ΟΦΗ από την Γ Εθνική, για να επιστρέψει στις υψηλές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News