default-image

Παπαματθαιάκης: Φαβορί ο ΟΦΗ στο ματς με τον Εθνικό

Αθλητισμός
Παπαματθαιάκης: Φαβορί ο ΟΦΗ στο ματς με τον Εθνικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δυνατές ατάκες και ουσιώδη λόγια παρουσίασε το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής ο Μανόλης Παπαματθαιάκης, μιλώντας χθες στο Ράδιο 98,4. Ο προπονητής του Ερμή Ζωνιανών αναφέρθηκε στον ΟΦΗ, τον οποίο έχρισε ακλόνητο φαβορί με ανταγωνίστρια την Κηφισιά και ανάλογα τι θα δείξουν οι άλλες ιστορικές ομάδες, όπως ο Εθνικός και ο Ιωνικός.

«Το ευχάριστο είναι ότι επιτέλους ξεκινάμε σε αυτό το πρωτάθλημα με έναν προγραμματισμό που έλειπε τα άλλα χρόνια σε αυτές τις κατηγορίες και προπονητικά ξέρουμε τι ζητάμε. Το δύσκολο είναι ότι θα παίξουμε σε ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών. Οι ομάδες είναι δυνατές σε όλους τους ομίλους και επειδή υποβιβάζονται επτά ομάδες θα το κάνει πιο αξιόπιστο, καθώς δε θα υπάρχουν χάρες, μέχρι το τέλος. Κάθε αγωνιστική όλοι θα βλέπουν όλους στο βαθμολογικό πίνακα».

Χαρακτήρισε την αποστολή του ΟΦΗ με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφενός μεν γιατί και ο Εθνικός «έχει κάνει έξυπνες μεταγραφές με γρήγορα εξτρέμ και διεμβολιστές, όπως οι Σουλελές και Ευσταθίου, και διαθέτει έναν προπονητή, όπως ο κ. Γεωργούλιας, που παίζει την κατηγορία... κομπολόι, αλλά και γιατί η έδρα θα είναι ιδιαίτερη». Παρουσιάζοντας το γήπεδο του Μοσχάτου, είπε ότι είναι μικρής χωρητικότητας 700-800 ατόμων που πάντα γεμίζει με μια μεγάλη κερκίδα και άλλη μία πίσω από την εστία όπου κάθονται οι φίλοι του Εθνικού. Το πλαστικό είναι νέο και καλό και επειδή είναι μια περίεργη η δομή του όλου σκηνικού, το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

«Ο ΟΦΗ με τον αέρα του ονόματός του, αν παίξει δυνατά και με πάθος, θα κερδίσει, καθώς είναι εμφανώς βελτιωμένος και δε δέχομαι πως υπάρχει άλλη ομάδα καθαρό φαβορί όπως αυτός, αν και θα χρειαζόταν κάτι ακόμη σε ταχύτητα. Θα έχει μια στιβαρή άμυνα, ένα κέντρο που παίρνει άλλη δύναμη με τον Φραγκουλάκη και μια επίθεση που, αν βγάλει διεμβολισμούς, θα είναι παραγωγική». Τόνισε επίσης ότι «δεν είναι εμπόδιο για τον ΟΦΗ τα πλαστικά γήπεδα. Δεν το δέχομαι για καμία ομάδα. Θεωρώ ότι ο καλός παίκτης παίζει παντού, αρκεί να μην είναι φοβητσιάρης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News