default-image

Κρίσιμο παιχνίδι με Λεβαδειακό για τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Κρίσιμο παιχνίδι με Λεβαδειακό για τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις πληγές του από τις μέτριες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη καλείται να γιατρέψει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (16:00, Novasports 2).

Σε διαφορετική περίπτωση το παιχνίδι με τους Βοιωτούς θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και θα έπρεπε ήδη το «τριφύλλι» να κοιτάει τον επόμενο αντίπαλό του, όμως η κατάσταση – έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταίο – χρίζει άμεσης επιστροφής στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Παράλληλα, αυτό θα είναι και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας, με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στον Γιάννη Αναστασίου για τον οποίο οι οπαδοί του συλλόγου είχαν γράψει σε πανό στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό «Γιάννη, αντίο» και τώρα θα φανεί η αντίδραση του κόσμου, ύστερα και από τη δημόσια στήριξη του Γιάννη Αλαφούζου στο πρόσωπο του.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τώρα, ο 42χρονος προπονητής αναμένεται να παρατάξει με 4-3-3 την ομάδα του. Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Ταυλαρίδη, Τελάντερ και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα παίξει ο Κουτρουμπής, με εσωτερικούς μέσους τους Αμπέντ και Ζέκα. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Καρέλης, Καλτσάς και Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Λαγός, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Νίνης και Αγγελόπουλος. Εκτός έμειναν οι Εσιέν, Σάντσεθ, Πέτριτς, Κότσαρης (χθες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα), ενώ ο Βέμερ από την πλευρά του έκανε θεραπεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News