default-image

Ντέρμπι από τα παλιά στην Τούμπα

Ποδόσφαιρο
Ντέρμπι από τα παλιά στην Τούμπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμη να δώσει ένα ντέρμπι από τα παλιά είναι η ΑΕΚ, η οποία απόψε αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1).

Το σημερινό ματς αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία η «Ένωση» να αποδείξει ότι επέστρεψε για τα καλά και οι βλέψεις της είναι υψηλές. Στη χθεσινή προπόνηση, μάλιστα, ο Τραϊανός Δέλλας φρόντισε να προετοιμάσει όσο καλύτερα γινόταν τους παίκτες τους, στους οποίους είπε πως «θα είναι ένα πολύ δυνατό και δύσκολο ματς. Αντιμετωπίζουν έναν πολύ καλό αντίπαλο και για αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Στόχος μας είναι αν κάνουμε το παιχνίδι μας, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη. Χρειάζεται προσοχή! Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από την εξέδρα και την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί. Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας και στα 90 λεπτά σε όσα έχουμε πει και δουλέψει».

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο «Κολοσσός» αναμένεται να παρατάξει με 4-3-3 την «Ένωση», ένα σύστημα που μπορεί να μετατραπεί σε 4-2-3-1 και 4-3-2-1. Την πιθανότερη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους εξής: την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπαρόχα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάλο, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο και Σοϊλέδη (ή Ντίντακ).

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Γιόχανσον, με τους Σιμόες και Ανάκογλου εσωτερικούς μέσους. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μπουονανότε, Βάργκας και Αραβίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανέστης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας και Κρισάντους. Εκτός παραμένει ο Ράφικ Τζεμπούρ, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, όπως επίσης οι Πεταυράκης, Φαγέ και Μπακάκης, αλλά και για λόγους τακτικής ο Γροντής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News