default-image

Παρουσίασε τις νέες φανέλες του ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Παρουσίασε τις νέες φανέλες του ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε τις νέες φανέλες, τις οποίες θα φορούν οι παίκτες του τη νέα σεζόν αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η εισαγωγή για την παρουσίαση έγινε από ένα video όπου πλαισίωναν στη σκηνή και έξι τυμπανιστές  δίνοντας ένα έντονο χρώμα στην εκδήλωση.

Τις ολοκαίνουριες φανέλες με τον Δικέφαλο στο στήθος παρουσίασαν οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Στέφανος Αθανασιάδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ρόμπιν Όλσεν, Στέλιος Κίτσιου και Γκάρι Ροντρίγκες.

Η γραμμή της κλασικής ριγέ εμφάνισης που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι κατασκευασμένες για να εφαρμόζουν ιδανικά στο σώμα των αθλητών.

Τα χρώματα της ομάδας, το λευκό και το μαύρο, είναι μοιρασμένα σε τέσσερις κάθετες ρίγες ενώ η κορυφαία της τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Macron επιτρέπει την καλύτερη διαπνοή με αποτέλεσμα το σώμα του αθλητή να έχει μια σταθερή θερμοκρασία κατά την διάρκεια του αγώνα, εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο για το κορυφαίο επίπεδο και τις απαιτήσεις της ομάδας.

Σχεδιαστικά στο πίσω μέρος υπάρχει ο γιακάς τύπου «Κορέας», ενώ ξεχωρίζει και η διεθνής λογοτύπηση της ομάδας «PAOK FC».

H λευκή φανέλα έχει κάποιες λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα στο πλάι, ενώ ξεχωρίζει το μοναδικό διπλό κολάρο γύρω από το λαιμό. Αυτό που δεσπόζει στην λευκή φανέλα, είναι ο Δικέφαλος αετός, ο οποίος εκτός από το κεντημένο έμβλημα του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει επιπλέον και ως ανάγλυφος πάνω στη συγκεκριμένη εμφάνιση.

Η μεγάλη αλλαγή για την περίοδο 2015-2016 έχει να κάνει με «special edition» εμφάνιση, σε μαύρο και γκρι  χρώμα, με ιδιαίτερο καμουφλάζ στυλ, τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος της στολής.

Παράλληλα παρουσιάστηκε και η έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία Sportingbet, η οποία θα διαφημίζεται στις φανέλες του ΠΑΟΚ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News