default-image

Ο Σούμπερτ στην Γκλάντμπαχ μέχρι νεωτέρας

Ποδόσφαιρο
Ο Σούμπερτ στην Γκλάντμπαχ μέχρι νεωτέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αντρέ Σούμπερτ θα καθίσει στον πάγκο τη Γκλάντμπαχ μετά την παραίτηση του Λουσιέν Φαβρ μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Την Κυριακή (20/09) ο Λουσιέν Φαβρ υπέβαλε την παραίτησή του και η διοίκηση της Γκλάντμπαχ την έκανε αμέσως δεκτή καθώς η ομάδα βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και μετρά έξι σερί ήττες.

Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο Αντρέ Σούμπερτ μετά από την ανακοίνωση του Αθλητικού Διευθυντή των "πουλαριών", Μαξ 'Εμπερλ,  ο οποίος τόνισε πως η διοίκηση θα στηρίξει πλήρως τον νέο της προπονητή.

Ο 44χρονος Σούμπερτ πριν από τη Γκλάντμπαχ έχει εργαστεί στις Πάντερμπορν, Ζανκτ Πάουλι και στην Εθνική Γερμανίας Κ-15. Επίσης από το καλοκαίρι είχε αναλάβει και την ομάδα της Γκλάντμπαχ Κ-23.

Η McLaren έχει οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιό του μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, αλλά δεν αναμένεται να γίνει χρήση της. Φήμες θέλουν τον Μπάτον να ανακοινώνει την απόφασή του στο περιθώριο του Grand Prix της Σουζούκα, στα μέρη της συντρόφου του, Τζέσικα Μιτσιμπάτα.

«Πάντα είναι πιο ωραίο να κάνεις ανακοινώσεις σε ένα Grand Prix σε μέρος που νιώθεις σπίτι σου, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται ακόμη. Θα κάνουμε κάποιες συζητήσεις με την ομάδα. Δεν είναι εύκολη απόφαση για κανέναν», ανέφερε ο Μπάτον, που μετρά 281 αγώνες στη Formula 1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News