Αθλητισμός

Νάβας: «Έκλαψα μετά το ναυάγιο της μεταγραφής μου»

Σα μικρό παιδί έκλαψε ο Κέιλορ Νάβας μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ όπως εξομολογήθηκε ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του.

«Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών ήταν μία από τις χειρότερες στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Έκλαψα όταν έκλεισε το μεταγραφικό παράθυρο, δίπλα στη γυναίκα μου. Είμαι άνθρωπος και έγινε έκρηξη μέσα μου. Περίμενα στο αεροδρόμιο χωρίς καν να έχω μαζί μου βαλίτσες. Δεν ήμουν στο αεροπλάνο αλλά ήμουν κοντά», ανέφερε αρχικά ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό και πρόσθεσε:

«Ήταν μία περίπλοκη κατάσταση. Ήθελα να παίζω και θα ήταν δύσκολο για μένα να βλέπω άλλους (Ντε Χέα) να βρίσκονται πιο ψηλά από μένα. Κάποια στιγμή το απόγευμα ο μάνατζέρ μου με ειδοποίησε πως θα έπρεπε να μπω στο αεροπλάνο. Εγώ δεν ήθελα να φύγω. Πέρασα από ιατρικά τεστ στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ και δεν επέστρεψα στο αεροδρόμιο. Δεν υπήρχε χρόνος και γύρισα σπίτι. Εκεί άρχισα να κλαίω».

Σχόλια