Αθλητισμός

Την ελληνική αστυνομία θεωρεί υπεύθυνη η Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα του Champions League.

Οι Γερμανοί, αφού ξεκαθάρισαν πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τους «ερυθρόλευκους», τόνισαν πως οι οπαδοί τους προκλήθηκαν και απάντησαν και κατηγόρησαν την ελληνική αστυνομία για υπερβολική βία.

Αναλυτικά η θέση της Μπάγερν:

«Η Μπάγερν Μονάχου τις τελευταίες ημέρες συγκέντρωσε αρκετές πληροφορίες και θα ήθελε να τοποθετηθεί για τα επεισόδια που έγινε πριν την αναμέτρηση του Champions League στις 16 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Ολυμπιακό...

Ένα μέρος των οπαδών μας απάντησε στις προκλήσεις που δέχτηκε από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού, που έκαναν άσεμνες χειρονομίες. Τότε η Αστυνομία πλησίασε τους οπαδούς μας και λειτούργησε με μεγάλη βία. Κάποιοι οπαδοί της Μπάγερν τραυματίστηκαν και χρειάστηκαν τις πρώτες βοήθειες.

Έπειτα από αυτή την αντίδραση της ελληνικής Αστυνομίας η Μπάγερν έστειλε μία επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA. Επίσης, η ομάδα μας θα ήθελε να κάνει ξεκάθαρο στο σημείο αυτό, πως η συνεργασία των δύο συλλόγων στο συγκεκριμένο ματς ήταν πολύ στενή και υπήρχε εμπιστοσύνη. Η Μπάγερν αναμένει τη μη βίαιη μεταχείριση και των σεβασμό όλων των οπαδών της στα παιχνίδια».

Σχόλια