Αθλητισμός

Το μυαλό πλέον στον Εθνικό

Το φιλικό «πρόβα τζενεράλε» κόντρα στην Επισκοπή είχε θετικό πρόσημο και η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό.

«Δεν βλέπουμε τίποτε άλλο παρά  μόνο το παιχνίδι με τον Εθνικό και το πως θα πάρουμε τους τρείς βαθμούς για να ξεκινήσουμε όπως πρέπει το πρωτάθλημα» τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Μουράτ Σεροπιάν.

Ο προπονητής του ΟΦΗ περιμένει να δει στην προπόνηση το Νίκο Κουσίδη και το αν μπορεί να το τον υπολογίζει στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Ο ικανός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρήθηκε από μια θλάση, αλλά πλέον δείχνει ότι είναι έτοιμος να επανέλθει. Η παρουσία του στην προπόνηση θα δείξει  αν θα βρίσκεται στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.

Αντίθετα οι τραυματίες Φαζός, Δαμιανάκης, Σαχινίδης, δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι.

Η ΕΠΟ έχει ενημερώσει τον ΟΦΗ, ότι το παιχνίδι με τον Εθνικό θα γίνει την Κυριακή  στις 16:30, με πιθανότερο γήπεδο αυτό του Μοσχάτου, όμως δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση.

Από αύριο, οι προπονήσεις του ΟΦΗ θα γίνονται στο γήπεδο του Βενεράτου, που διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα, ώστε να μπορέσουν οι παίκτες του ΟΦΗ να προσαρμοστούν στις γηπεδικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Εθνικό, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σχόλια