Αθλητισμός

Είπε λίγο παραπάνω ο Εσιέν

Θετικός σε αλκοτέστ βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Μάικλ Εσιέν σύμφωνα με την Τροχαία της Αττικής Οδού.

Σε αλκοτέστ υποβλήθηκε ο Μάικλ Εσιέν τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/9), κατά την επιστροφή του από νυχτερινή έξοδο. Ο Γκανέζος αμυντικός χαφ ελέγχθηκε σε αστυνομικό μπλόκο στην Αττική Οδό και σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, βρέθηκε θετικός σε κατανάλωση αλκοόλ.

Η μέτρηση έδειξε αποτέλεσμα 0,30, με κατώτατο όριο το 0,25, κάτι που σημαίνει ότι ο Εσιέν ήπιε ένα ποτό και κάτι. Δηλαδή, πρόκειται για φυσιολογική κατάσταση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπό την επήρεια μέθης.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στην ιστοσελίδα Huffingtonpost.gr, ο Εσιέν έλαβε κλήση με πρόστιμο ύψους 200 ευρώ, από τα χαμηλότερα που προβλέπονται στον ΚΟΚ για τις συγκεκριμένες παραβάσεις και κατόπιν αποχώρησε για την οικεία του.

Από τον Παναθηναϊκό, επιβεβαίωσαν την υποβολή του 32χρονου ποδοσφαιριστή σε αλκοτέστ, ωστόσο διέψευσαν ότι υπήρξε θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, σχολίασαν δηκτικά ότι δεν μετέβη στο σημείο στέλεχος της ΠΑΕ για να διευθετήσει την υπόθεση (όπως υποστηρίζουν διάφορες φήμες), ούτε πρόκειται να δοθεί συνέχεια στο περιστατικό, επειδή ο Εσιέν δεν παρέβη τον εσωτερικό κανονισμό.

Σχόλια