Αθλητισμός

Δημοσίευσε πειστήρια ο Μπερμπάντοφ

Όσοι δεν πίστεψαν τη δικαιολογία που ο Ντίμιταρ Μπερμπάντοφ έλειψε από την προχθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, απλά πήραν την απάντησή τους από τον ίδιο το Βούλγαρο.

Το αυτοκίνητο του άσου του Δικεφάλου έμεινε από μηχανική βλάβη και το πιστοποιεί η φωτογραφία που ανάρτησε σήμερα ο ίδιος και μάλιστα τη σχολιάζει ως εξής: "υπάρχει πάντα πρώτη φορά για όλα".

Και χακί φανέλα

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει αύριο στις 12 τις νέες φανέλες της ομάδας, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις προσωρινές που φορούσαν μέχρι σήμερα οι παίκτες του Δικεφάλου. Η πρώτη θα είναι ασπρόμαυρη, η δεύτερη λευκή και η τρίτη χακί και θα θυμίζουν αυτές της Νάπολι, μία από τις ομάδες που, επίσης, ντύνει η ιταλική εταιρεία Macron.

«Όχι» στους φιλάθλους της ΑΕΚ

Χωρίς του φιλάθλους της θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Τούμπα. Αυτό επικυρώθηκε και με σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται: "Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση πού εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΑΕΚ, στο γήπεδο Τούμπας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, στις 23-09-2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.30, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ - Π.Α.Ε. ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE Ο.Π.Α.Π. 2015-2016, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

Σχόλια