Αθλητισμός

Δεν έγινε δεχτή η παραίτηση Τσαχειλίδη

Ανατροπή υπήρξε στην υπόθεση του Γιάννη Τσαχειλίδη καθώς ναι μεν υπέβαλε την παραίτησή του από υπεύθυνος για τον ορισμό διαιτητών στην Super League, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, δεν την έκανε δεκτή.

Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας είχε προκληθεί αναστάτωση στις τάξεις της ΕΠΟ, όταν διέρρευσε η πληροφορία περί καρατόμησης του κ. Τσαχειλίδη, με την ΠΑΕ ΑΕΚ και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αντιδρούν. Ο ίδιος ο κ. Τσαχειλίδης επιβαιβέωσε ότι αποχωρεί από το πόστο του, ισχυριζόμενος ότι πήρε αυτή την απόφαση λόγω φόρτου εργασίας κι όχι επειδή του υποδείχτηκε από ψηλά: "Το θέμα είναι καθαρά επαγγελματικό.

Το ξέρεις εσύ ότι έχω χρόνια εκτελωνιστικό γραφείο και συνεχίζω την παράδοση από τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου. Με τα capital controls άλλαξαν τα δεδομένα. Δεν βγαίνει η ιστορία και την οικογένειά μου τη ζω από τη δουλειά μου και όχι τη διαιτησία", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης πάντως, φαίνεται πως ζύγισε τις καταστάσεις και επέλεξε να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ. Τσαχειλίδη.

Σχόλια