default-image

Delete ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν ο Αναστασίου

Αθλητισμός
Delete ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν ο Αναστασίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε στους παίκτες του στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αναστασίου.Ο προπονητής των «πράσινων» υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να ξεχάσουν ό,τι έχει συμβεί ως τώρα στη σεζόν και να κοιτάξουν τα παιχνίδια που έρχονται μπροστά τους.

Όπως τόνισε ο Αναστασίου, ο Παναθηναϊκός πρέπει να διεκδικήσει πρωτάθλημα και κύπελλο και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες.

«Εχουμε μπροστά μας δύο στόχους, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και να κάνουμε delete σε ό,τι έχει συμβεί. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση αρκεί να καταλάβουμε όλοι ότι δεν πρόκειται να μας χαριστεί τίποτα, από κανέναν. Είδατε και στο ματς με τον Πανιώνιο ότι είμαστε μόνοι μας και πρέπει να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε κάθε ματς, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Αυτές θα είναι οι συνθήκες, ανάποδες, τόσο παθιασμένα θα παίζουν οι αντίπαλοί μας. Οποιος κι αν είναι απέναντί μας μέσα στο γήπεδο. Αυτό θα πρέπει εμείς να το γνωρίζουμε, να το έχουμε στο μυαλό μας πριν από κάθε ματς και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, πεισμωμένοι και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Από εμάς εξαρτάται και από κανέναν άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News