default-image

Μπερλουσκόνι: "Ο Ίμπρα γερνάει, όπως εγώ"

Ποδόσφαιρο
Μπερλουσκόνι: "Ο Ίμπρα γερνάει, όπως εγώ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιασμένος από την ομάδα που δημιούργησε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δήλωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε τον Μάριο Μπαλοτέλι έναντι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παρακολούθησε διά ζώσης το ματς της Μίλαν με την Παλέρμο (3-2), μαζί με την κόρη του Μπάρμπαρα και τον Αντριάνο Γκαλιάνι, και οι εντυπώσεις που σχημάτισε από το σύνολο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ήταν απολύτως θετικές.

Οι παίκτες μάλιστα που κέρδισαν τα περισσότερα χειροκροτήματά του ήταν οι Μάριο Μπαλοτέλι, Κάρλος Μπάκα, Ρικάρντο Μοντολίβο και Νταβιντε Καλάμπρια: "Μου άρεσε η Μίλαν και είδα μία εκπληκτική επιθετικότητα. Σπάνια θυμάμαι παιχνίδι που να έχουμε πρεσάρει τόσο πολύ.

Ο Κάρλος Μπάκα έχει μία μεγάλη αίσθηση του γκολ, μου αρέσει πολύ. Ο Μπαλοτέλι δεν έκανε ούτε μία πάσα λάθος και με τη θέληση του Θεού θα δούμε έναν διαφορετικό Μπάλο. Μοιάζει να είναι περισσότερο σοβαρός.

 Έκανε πολλές κούρσες και συνδυαζόταν με τους άλλους παίκτες. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και στο μέλλον. Μιλάω αρκετά συχνά μαζί του στο τηλέφωνο και νομίζω πως έχει ωριμάσει.

Θα μου άρεσε να τον δω σε ρόλο οργανωτή, πίσω από τους επιθετικούς, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει σε αυτή τη θέση και ο Ζερεμί Μενέζ που είναι τραυματίας. Ο Μπάλο μπορεί να παίξει οποιονδήποτε από τους τρεις ρόλους στην επίθεση.

Ο Καλάμπρια κέρδισε τους πάντες στην εξέδρα και έχει ήδη γίνει είδωλο των οργανωμένων φιλάθλων. Είδα επίσης μία ικανότατη μεσαία γραμμή, με τον Ρικάρντο Μοντολίβο να μοιράζει τη μπάλα με στιλ Αντρέα Πίρλο", δήλωσε για τους συγκεκριμένους παίκτες.

Επιπλέον, ο ισχυρός άνδρας των "ροσονέρι" αναφέρθηκε στη δουλειά  του Μιχαΐλοβιτς και στην απώλεια του Κοντογκμπιά ενώ δε δίστασε να δηλώσει πως προτιμάει τον Μπαλοτέλι στο ρόστερ παρά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

"Βλέπω ότι ο Μιχαΐλοβιτς έχει παίξει ρόλο στη συμπεριφορά της ομάδας, στην αποφασιστικότητά της και στην ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Ήταν σοφή κίνηση να μην πάρουμε τον Κοντογκμπιά στα ποσά που ακούστηκαν. Η τιμή στο ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων ήταν η μισή σε σχέση με αυτά που πλήρωσε η Ίντερ.

Ο Ιμπραΐμοβιτς ήθελε να έρθει σε εμάς, αλλά η Παρί δεν θα τον άφηνε να φύγει. Ήλπιζε πραγματικά να έρθει στη Μίλαν. Έχουμε όμως τον Μπαλοτέλι και είναι νεότερος. Ο Ίμπρα γερνάει, όπως εγώ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News