default-image

Προανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας με την Γιουνάιτεντ ο Χάαλ

Ποδόσφαιρο
Προανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας με την Γιουνάιτεντ ο Χάαλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολα θα μείνει περισσότερο από το τρέχον συμβόλαιό του, που λήγει το 2017, στη Μαν. Γιουνάιτεντ ο Λουίς Χαν Χάαλ. Ο Ολλανδός προπονητής «φωτογράφισε» το τέλος της καριέρας του στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

«Θα είναι δύσκολο για μένα να δω την ομάδα αυτή να φτάνει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, γιατί αυτό θα σήμαινε πως θα έπρεπε να μείνω περισσότερο. Πάντα κάνω αυτό που λέω», δήλωσε ο Φαν Χάαλ, που μίλησε για την αντίστοιχη ανανέωση που έκανε σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν.

«Στην Μπαρτσελόνα είχα τον Τσάβι, τον Ινιέστα και τον Βαλντές, που αποτέλεσαν για δέκα χρόνια τον κορμό της ομάδας. Στην Μπάγερν τώρα είναι ακόμη ο Μίλερ, ο Αλάμπα και ο Μπαντστούμπερ, ενώ φέτος αποχώρησε ο Σβαϊνστάιγκερ.

 Εμείς τώρα στη Γιουνάιτεντ έχουμε τον Σο που είναι 20, τον Μέμφις που είναι 21 και τον Μαρσιάλ που είναι 19. Είμαι ένας προπονητής που πιστεύει στους νέους και θεωρώ πως έχω καλό μάτι στο να εντοπίζω τα ταλέντα. Είναι πιο εύκολο να αγοράζεις έτοιμους αστέρες, αλλά κι αυτοί μπορούν να αποτύχουν», τόνισε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News