default-image

Σεροπιάν: «Η σκέψη μας μόνο στον Εθνικό»

Ποδόσφαιρο
Σεροπιάν: «Η σκέψη μας μόνο στον Εθνικό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως ένα καλό τεστ χαρακτήρισε ο Μουράτ Σεροπιάν το φιλικό με την Επισκοπή που βρήκε τον ΟΦΗ νικητή με 4-2.

Ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε: «Για εμάς ήταν ένα πολύ καλό τεστ ενόψει Εθνικού. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα που θα είναι χρήσιμα ενόψει της συνέχειας. Ήμασταν λίγο καλύτεροι από προηγούμενα παιχνίδια. Στο μυαλό μας είναι πλέον μόνο ο Εθνικός. Πλέον βλέπουμε μόνο το πρωτάθλημα και το πως η ομάδα θα παίρνει τους βαθμούς σε κάθε παιχνίδι για να πετύχει το στόχο που έχει θέσει».

Από την πλευρά της Επισκοπής, ο Τζιανλούκα Κολονέλο επισήμανε: «Είμαι τρείς μέρες στην ομάδα και έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε πολύ καλά. Ήμασταν οργανωμένοι. Πρέπει να δουλέψουμε και είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό θα είμαστε πιο δυνατοί.

Η ομάδα θα ενισχυθεί και με κάποιους παίκτες. Προσπαθούμε για τρείς μεταγραφές. Ο πρόεδρος γνωρίζει τι πρέπει να κάνουμε και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει. Ο ΟΦΗ έχει περισσότερο χρόνο προετοιμασίας απο εμάς. Είναι μια ομάδα που έρχεται απο την Σούπερ Λίγκ και έχει μεγάλη ιστορία.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν στο ίδιο επίπεδο. Στο δεύτερο δεχθήκαμε τα γκολ από σοβαρά λάθη» ανέφερε ο τεχνικός της Επισκοπής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News