Αθλητισμός

Πρωτιά της Εθνικής αστέγων στην Ολλανδία

Άλλη μία σπουδαία επιτυχία για την Εθνική μας ομάδα αστέγων, η οποία απέδειξε ότι ξέρει να αγωνίζεται και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά στην Ολλανδία και έστειλε ηχηρό μήνυμα πως μέσα από τον αθλητισμό μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή.

Η ζωή τους στέρησε πολλά όχι όμως και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και την ευκαιρία να ξεφύγουν από την σκληρή πραγματικότητα.

Η Εθνική Αστέγων κατέκτησε διεθνές τουρνουά στην Ολλανδία, επικρατώντας 6-2 της αντίστοιχης ομάδας της Ελβετίας, κάτι που ακόμη και οι ίδιοι δεν μπορούν να πιστέψουν.

«Μοιάζει απίστευτο. Είμαι τόσο χαρούμενος για τον εαυτό και όλη την ομάδα. Ήταν εμπειρία ζωής», είπε ο αρχηγός, Νίκος Πετρόπουλος.

Ο υπεύθυνος της ομάδας και εμπνευστής του περιοδικού Σχεδία (έσοδα του οποίου διατίθενται σε ανέργους) Χρήστος Αλεφάντης εξήρε την προσπάθεια της ομάδας.

«Αυτή η επιτυχία έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Μας δείχνει πως με αγάπη και αλληλεγγύη μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι», ανέφερε.

Σχόλια