Αθλητισμός

Σκέφτεται να κρατήσει μόνο τον Άρη ο Καρυπίδης

Δεν έχει σκοπό να κρατήσει «δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη» για πολύ καιρό ο Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος προσανατολίζεται στο να πουλήσει τις μετοχές που έχει στη Βέροια και να ασχοληθεί με τον Άρη.

Παρότι δεν προκύπτει για φέτος νομικό κώλυμα για την ενασχόληση του με δύο συλλόγους (Άρη, Βέροια) ο Θοδωρής Καρυπίδης σχεδιάζει να πουλήσει την ομάδα της Ημαθίας.

Μίλησε στη «Real News» και τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και έδωσε και υπόσχεση. Παράλληλα, σχολίασε αρνητικά τα όσα έκανε πρόσφατα ο κύριος Αρβανίτιδης, τον οποίο είχε διαδεχθεί και στη «Βασίλισσα του Βορρά», ενώ τόνισε ότι στο γήπεδο δεν υπάρχει φιλία με τον Ιβάν Σαββίδη.

«Υπάρχει ενδιαφέρον για την πώλησή της και αυτό που εγγυώμαι προσωπικά είναι πως η μετάβαση στο νέο καθεστώς, όποτε και αν αυτό προκύψει, θα γίνει απολύτως ομαλά και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα», δήλωσε για τα μελλοντικά του πλάνα.

Για την υποψηφιότητά του έναντι εκείνης του Αρβανιτίδη: «Εκτέθηκε ο κ. Αρβανιτίδης απέναντι στον Άρη, είναι σαφές αυτό. Δεν τήρησε τις δεσμεύσεις του και υπήρχε ανησυχία στον κόσμο, που του χρέωσε αναξιοπιστία. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Αυτό και θα κάνουμε».

Για τη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Στο γήπεδο δεν υπάρχει φιλία. Και μπορεί να υπάρχει συνεργασία σ΄ ένα κομμάτι των επιχειρήσεων με τον Ιβάν, όμως μέχρι εκεί. Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι είμαστε και θα παραμείνουμε αντίπαλοι».

Σχόλια