default-image

Έτοιμοι για αποχή οι οργανωμένοι της Ρόμα

Αθλητισμός
Έτοιμοι για αποχή οι οργανωμένοι της Ρόμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα -ακόμα και να στερηθούν την αγαπημένη τους ομάδα- για να μην «πειραχθεί» η εξέδρα τους είναι οι οργανωμένοι οπαδοί της Ρόμα.

Η απόφαση να τοποθετηθούν κάγκελα στην περίφημη «Curva Sud» έφερε τεράστιες αντιδράσεις στις τάξεις τους και διαμαρτυρίες που ξεκίνησαν ήδη από το παιχνίδι του Champions League με την Μπαρτσελόνα.

Δεν σκοπεύουν ωστόσο να μείνουν εκεί, καθώς εξέδωσαν ανακοίνωση, όπου προαναγγέλλουν αποχή από το γήπεδο και αναφέρουν, ανάμεσα σε άλλα: «Κανείς δεν θέλει να μείνει έξω από την εξέδρα μας, αλλά θα το κάνουμε μέχρι να ελευθερωθεί. Αν ένας άνθρωπος προσβληθεί, θ' απαντήσει. Όταν πας να τον περιορίσεις, θα υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αν τον κατηγορήσει για κάτι που δεν έκανε, θα επαναστατήσει.

Έξω και έξω ξανά μέχρι η εξέδρα μας να ξαναγίνει τόπος κατακτήσεων, μέχρι τα πράγματα να γίνουν όπως ήταν, έξω μέχρι να μπορούμε να φωνάζουμε ελεύθεροι για την ομάδα μας και όχι σαν εκπαιδευμένα σκυλιά.

Τώρα περισσότερο από ποτέ όλοι ενωμένοι για να πάρουμε πίσω την αγαπημένη μας εξέδρα. Μπορούν να μας βάλουν όσα κάγκελα θέλουν, αλλά ποτέ δεν θα χωρίσουν την ιδεολογία μας. Εμπρός curva sud»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News