default-image

Δεν άντεξε η Βουλιαγμένη

Σπορ
Δεν άντεξε η Βουλιαγμένη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βουλιαγμένη γνώρισε την ήττα  από την πανίσχυρη Μπρέσια με 10-6, στο πρώτο ματς στο β' προκριματικό γύρο του 4ου γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξάγεται στο Λαιμό.

Οι παίκτες του Κώστα Λούδη ξεκίνησαν δυνατά ωστόσο έκαναν μία «κοιλιά» στην απόδοση στο τρίτο οκτάλεπτο, το οποίο ήταν συνέπεια της κούρασης, μιας και ήταν το πρώτο επίσημο ματς για την ομάδα. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους Ιταλούς να πάρουν προβάδισμα, το οποίο δεν κατάφεραν ποτέ να καλύψουν οι παίκτες της Βουλιαγμένης.

Ο Χρήστος Αφρουδάκης, ο οποίος βγήκε από το ματς με τρεις αποβολές στο τέλος του ημιχρόνου, τόνισε μετά το ματς: «Ήμασταν πολύ καλοί έως τα μέσα του τρίτου οκταλέπτου. Στην συνέχεια είχαμε ένα νεκρό επιθετικά διάστημα, το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι, ενώ εμείς από την πλευρά μας δεν ήμασταν λόγω της κούρασης σε θέση να απαντήσουμε. Πάντως, νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας του παιχνιδιού. Σίγουρα πάντως το παιχνίδι και των δύο ομάδων δεν έχει ωριμάσει, παρότι η Μπρέσια έχει τον ίδιο προπονητή τα τελευταία χρόνια».

Αύριο, στις 19:00 η Βουλιαγμένη θα αναμετρηθεί με την γαλλική Μονπελιέ, την θεωρητικά πιο αδύναμη του ομίλου, την οποία θα πρέπει να νικήσουν και να περιμένουν την κυριακάτικη αναμέτρηση της ουγγρικής OSC με την Μπρέσια, για να κριθεί η πρόκριση τους στην επόμενη φάση.

Οκτάλεπτα: 0-1, 1-2, 2-4, 3-3

Βουλιαγμένη:  Δελαγραμμάτικας 1, Χρυσοσπάθης 3, Καπότσης 1, Παπαδόγκωνας 1.

Μπρέσια: Πρεσιούτι Κρ. 1, Μολίνα 2, Ρίτσο 3, Πρεσιούτι Ν. 1, Μπερτόλι 2, Ούμποβιτς 1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News