Αθλητισμός

Συνάντηση Σηφάκη με τους οργανωμένους

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, Αντύπας Σηφάκης είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας σε πολύ καλό κλίμα.

Στη συνάντηση αυτή ζήτησε από τους οργανωμένους φιλάθλους να είναι στο πλευρό της ομάδας και να την προστατέψουν με κάθε τρόπο, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, που ξεκινάει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο ΟΦΗ θέλει ένα γεμάτο γήπεδο, μια καυτή έδρα, χωρίς ενέργειες που θα του προκαλέσουν προβλήματα, ανέφερε χαρακτηριστικά και ζήτησε την βοήθεια τους προς την κατεύθυνση αυτή. Παράλληλα τους ζήτησε να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών και του προπονητικού επιτελείου, για να μπορέσει η ομάδα, να πετύχει το στόχο της.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι σήμερα στο αγωνιστικό κομμάτι, επισημαίνοντας ότι ο ΟΦΗ έχει χτίσει μια ομάδα που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις όλων, στον πρωταθλητισμό και την άνοδο στην Β' Εθνική.

Στην συνάντηση αυτή, ο κ. Σηφάκης ενημέρωσε τους εκπρόσωπους των οργανωμένων φιλάθλων για την διοικητική προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι σήμερα στον ΟΦΗ, τις δυσκολίες που έχουν συναντήσει οι επιχειρηματίες που ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας, ενώ τους εξέφρασε και το όραμα τους, που δεν είναι άλλο, απο το να μπορέσει ο ΟΦΗ να σταθεί ξανά στα πόδια του και να επιστρέψει στις υψηλές κατηγορίες.

Επιπλέον, κάλεσε αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, να παραστεί σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις της Διοικούσας Επιτροπής, ώστε να γνωρίσουν τους επιχειρηματίες που έχουν αναλάβει τις τύχες της ομάδας και να συζητήσουν θέματα που αφορούν τις δυο πλευρές.

Σχόλια