default-image

Ισόπαλος 1-1 ο Αστέρας Τρίπολης με τη Σπάρτα Πράγας

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλος 1-1 ο Αστέρας Τρίπολης με τη Σπάρτα Πράγας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος κατά διαστήματα από τη Σπάρτα Πράγας αλλά δεν εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες του και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Αρκάδες καθώς ο Μάσα έφυγε στην αντεπίθεση στο δεύτερο λεπτό του αγώνα και με εξαιρετικό σουτ «άνοιξε» το σκορ, στέλνοντας τους οπαδούς της ομάδας του στον έβδομο ουρανό.

Ωστόσο, οι Αρκάδες τραβήχτηκαν πίσω μετά το προβάδισμα που πήραν και έδειξαν υπερβολικό σεβασμό στη Σπάρτα, δίνοντάς της δικαίωμα να κάνει ευκαιρίες και να απειλήσει τον Κοσίτσκι. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα ήταν εξαιρετικός και κράτησε όρθιο τον Αστέρα με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου, ενώ η Σπάρτα ήταν και άτυχη έχοντας δυο δοκάρια!

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Μάσα έχασε νέα ευκαιρία να σκοράρει, βλέποντας την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι! Λίγο αργότερα ο Γιάννου έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε τρομερό ψηλοκρεμαστό πλασέ αλλά δεν σημάδεψε σωστά.

Μοιραία η Σπάρτα κατάφερε να ισοφαρίσει με την άμυνα του Αστέρα να «κοιμάται» στο 56' και τον Λάφατα να κάνει το 1-1. Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι πίεζαν περισσότερο και στο 93' σκόραραν κανονικά με το γκολ τους να ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ που δεν έγινε ποτέ όπως επιβεβαιώνει το replay.

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Βεργέτης): Κοσίτσκι, Αλόκο, Γιαννούλης, Λουί, Γκοϊάν, Μπερτόλιο (71' Φερνάντες), Ιγκλέσιας, Έντερσον (77' Χαμντανί), Μάσα, Φούντας (66' Δημούτσος), Γιάννου.

Σπάρτα Πράγας (Ζ. Σκάζνι): Μπίτσικ, Χόλεκ, Κόστα, Χιμπς, Ματεγιόβσκι, Ντότσκαλ, Φρίντεκ, Χίσμπαουερ (66' Φατάι), Κρέιτσι, Γίρατσεκ (83' Μάρετσεκ), Λάφατα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News