Αθλητισμός

Χορηγίες και… λίφτινγκ στο "Γεντί Κουλέ"

Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ συνεδρίασε χθες στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα. Ένα από αυτά ήταν οι εργασίες που έγιναν στο χώρο των αποδυτηρίων, που παρουσιάζουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Ο Γιάννης Βάβουλας εκ μέρους της διοίκησης, είχε αναλάβει εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ την εποπτεία των εργασιών, ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη. Όπως ανέφερε έγινε βαφή όλων των χώρων των αποδυτηρίων, αλλαγές σε υδραυλικά και ηλεκτρολογικά, αλλά και νέα κατασκευή σε ντουλάπες, δερμάτινα καθίσματα και ερμάρια, τα οποία είναι πλέον στην διάθεση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ.

Ο κ. Βάβουλας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα του κεντρικού μηχανοστάσιου του γηπέδου, το οποίο είχε υποστεί σημαντικές φθορές. Υπογράμμισε ότι το επόμενο διάστημα θα γίνει μόνωση και βαφή  των κερκίδων, αλλά και αναγκαίες παρεμβάσεις στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Όπως επισήμανε ο κ. Βάβουλας το κόστος για τις κατασκευές που έγιναν είναι σημαντικό, αλλά αναφέρθηκε και σε εθελοντική εργασία που έγινε από φιλάθλους του ΟΦΗ, η οποία αν έλλειπε θα ανέβαζε ακόμα περισσότερο το κόστος των εργασιών. Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί την εταιρεία του Δημήτρη Μανουσάκη για την αναγόμωση των πυροσβεστήρων στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Επιπλέον, θέματα χορηγιών και εσόδων απασχόλησαν το Δ.Σ. της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ που έγινε στο γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης. Πέρα από την συμφωνία με το KΡΗΤΗ TV για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων της ομάδας στην Γ Εθνική, ο κ. Κώστας Αρχοντάκης  που εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, συντονίζει τα ζητήματα αυτά, κάλεσε όλα τα μέλη της Επιτροπής να εντείνουν τις προσπάθειες τους και μέσα από τον επιχειρηματικό τους κύκλο να ζητήσουν την στήριξη της προσπάθειας που κάνει ο ΟΦΗ.

«Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των επαφών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα» ανέφερε ο κ. Αρχοντάκης.

Σχόλια