default-image

Δεν κατεβαίνει στο Κύπελλο η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ

Μπάσκετ
Δεν κατεβαίνει στο Κύπελλο η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αδυναμία να συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας δήλωσε επίσημα ο ΟΦΗ, όπως έκανε γνωστό η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η κρητική ομάδα με έγγραφό της ενημέρωσε ότι δε θα συμμετάσχει στο θεσμό του Κυπέλλου δεν ξεκαθάρισε, ωστόσο, τι θα γίνει με το πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικά, στην ανακοίνωσή της η ΕΟΚ αναφέρει:

«Λόγω αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΟΦ Ηρακλείου στον αγώνα της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών Πανερυθραϊκός ΑΣ – ΟΦΗ, αγώνας αυτός ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Πανερυθραϊκός ΑΣ το οποίο και προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Το Σωματείο ΟΦΗ υφίσταται μείωση 2 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών».    

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε, επίσης, τις ημερομηνίες της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, οι οποίες αλλάζουν λόγω των εκλογών. Έτσι, οι αγώνες αντί για το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν στις 23/09.

Όσον αφορά στη β’ φάση οι ημερομηνίες έχουν ως εξής:

Β’ Φάση:

1η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Παρασκευή 25/09

2η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Δευτέρα 28/09

3η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30/09 ή Πέμπτη 1/10

Η Γ’ Φάση θα διεξαχθεί κανονικά όπως εξαρχής είχε προγραμματιστεί 7 και 8/10 λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων στην συνέχεια των ομάδων της Α1 ανδρών.

Επίσης μετά τις ανακατατάξεις των Εθνικών Πρωταθλημάτων αντί του αγώνα Πανιώνιος ΚΑΕ – ΓΣ Λαυρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΣ Ευρώπη Πευκοχωρίου – ΓΣ Περιστερίου που κατέλαβαν αντίστοιχα τις θέσεις των παραπάνω ομάδων.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Τετάρτη 23/9/2015

Κύμης 17.00 ΓΣ Κύμης – ΑΣΠ Προμηθέας

Αγ. Παύλου Χαλ. 17.00 ΑΣ Ευρώπη Πευκοχωρίου – ΓΣ Περιστερίου

Π. Νικολαΐδη 18.00 ΑΟ Φάρος Κερ. – ΑΟ Παγκρατίου

ΔΑΚ Βέροιας 17.00 ΑΠΣ Φίλιππος Β. – ΑΕ Ψυχικού

ΔΑΚ Πεύκων 17.00 ΑΣ Μαχητές Δόξα Π. – ΑΕ Λιβαδειάς

Εσπερου 17.00 Εθνικός ΟΦΠΦ – ΓΣ Ηρακλής

Λευκάδας 17.00 ΑΕ Δόξα Λευκ. – ΑΣΕ Δούκα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News