default-image

Δεν έχει ντέρμπι στους «32» του Κυπέλλου

Αθλητισμός
Δεν έχει ντέρμπι στους «32» του Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς το πολύ μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί η δεύτερη φάση των «32» του κυπέλλου ποδοσφαίρου, όπως προέκυψε από την κλήρωση των οκτώ ομίλων. Αυτό αποφεύχθηκε σχεδόν τη τελευταία στιγμή, καθώς από τη στιγμή που η ΑΕΚ ως νεοφώτιστη ήταν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, κατά την εξέλιξη της διαδικασίας, υπήρξαν 50% πιθανότητες για… συναπάντημα της Ένωσης με έναν εκ των Παναθηναϊκού ή ΠΑΟΚ.

Πιο δύσκολη δουλειά θεωρητικά θα έχει η ΑΕΚ (προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο, ο οποίος περιλαμβάνει τρεις αγωνιστικές) που θα αντιμετωπίσει στον 7ο όμιλο τις Ξάνθη, Λάρισα και Πανελευσινιακό. Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός, θα παίξει με Πλατανιά, Παναιγιάλειο και Απόλλωνα Σμύρνης στον 5ο όμιλο, ενώ ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με Λεβαδειακό, Παναχαϊκή και Κέρκυρα στον 4ο.

Τέλος ο ΠΑΟΚ, που πέρυσι είχε πέσει θύμα έκπληξης και αποκλείστηκε από τη δεύτερη φάση, θα παίξει με Πανθρακικό, Χανιά και Ολυμπιακό Βόλου στον 3ο όμιλο.

Αναλυτικά, οι οκτώ όμιλοι του κυπέλλου:

1ος όμιλος

ΠΑΣ Γιάννινα

Αναγέννηση Καρδίτσας

2ος όμιλος

3ος όμιλος

Ολυμπιακός Βόλου

4ος όμιλος

5ος όμιλος

Απόλλων Σμύρνης

6ος όμιλος

7ος όμιλος

8ος όμιλος

Αστέρας Τρίπολης

* Το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων της 2ης φάσης, θα διασφαλίζει, ρητώς, ότι οι δύο ομάδες της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας θα δώσουν δύο (2) αγώνες εκτός έδρας και ένα (1) στην έδρα τους και οι δύο (2) ομάδες της Β΄ Εθνικής θα δώσουν δύο (2) αγώνες στην έδρα τους και ένα (1) αγώνα εκτός έδρας, ως εξής:

1η αγωνιστική: 1Χ2, 4Χ3

2η αγωνιστική: 3Χ1, 2Χ4

3η αγωνιστική: 3Χ2, 4Χ1.

** Η πρώτη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 27,28 και 29 Οκτωβρίου. Η δεύτερη για τις 1,2 και 3 Δεκεμβρίου και η τρίτη για τις 15, 16 και 17 Δεκεμβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News