Αθλητισμός

Ενσωματώθηκαν με το Ρέθυμνο Creta Kingrs οι Ολλανδοί

 Στο Ρέθυμνο βρίσκονται από χθες οι Ρόλαντ Σάφτενααρ και Σάρλον Κλουφ, οι οποίοι προπονήθηκαν για πρώτη φορά από την ημέρα που ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα.

Οι δύο Ολλανδοί ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας τους την προηγούμενη εβδομάδα, ξεκουράστηκαν και πήραν το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Ο Σάφτενααρ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, έθεσε ως στόχο την εξάδα στη φετινη Basket League. «Η χρονιά που έρχεται αναμένεται να είναι πολύ δύσκολη. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο πρωτάθλημα και πρέπει να παλέψουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε να είμαστε ξανά στην εξάδα.

Θα είναι σίγουρα δύσκολο, γιατί και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν δυναμώσει αρκετά, αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και, γιατί όχι, και για το κάτι παραπάνω. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι υγιής και να παίξω εξίσου καλά, όπως και την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν».

Ο νεοαποκτηθείς Κλουφ επισήμανε πως: «Η πρώτη μου εντύπωση είναι αρκετά καλή, παρότι βρίσκομαι εδώ μόλις μία μέρα. Όλοι μας περίμεναν, από ό,τι είχα διαβάσει. Εάν παίξουμε όλοι μαζί σαν μία 'γροθιά', τότε μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Το ελληνικό πρωτάθλημα γνωρίζω ότι είναι ένα από τα πιο σπουδαία και δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Έχω διαβάσει αρκετά για τις ελληνικές ομάδες και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε τοπ επίπεδο. Ανυπομονούσα να έρθω στο Ρέθυμνο και να ξεκινήσω τη νέα μου δουλειά εδώ».

Σχόλια