default-image

Γκουαρντιόλα: Δεν ήταν εύκολη η νίκη επί του Ολυμπιακού

Ποδόσφαιρο
Γκουαρντιόλα: Δεν ήταν εύκολη η νίκη επί του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους πρώτους βαθμούς στο φετινό Champions League πανηγυρίζει με το 3-0 κόντρα στον Ολυμπιακό η Μπάγερν Μονάχου και όπως είναι φυσικό ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ικανοποιημένος μετά το ματς.

Ο Καταλανός τεχνικός παραδέχτηκε πως αιφνιδιάστηκε αρχικά από τους Πειραιώτες, αλλά με παιχνίδι από τα άκρα έφερε το ματς στα μέτρα του.

Για τη νίκη: «Δεν ήταν εύκολο να νικήσεις αυτόν τον αντίπαλο. Έχει νικήσει εδώ τη Γιουβέντους που έφτασε στον τελικό πέρυσι, την Ατλέτικο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κρατήσαμε μπάλα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν αφήσαμε περιθώρια για πολλά-πολλά στον Ολυμπιακό».

Για το τέρμα του Μίλερ: «Ο Μίλερ έχει την ποιότητα να βάζει τέτοια γκολ. Είμαι ευχαριστημένος και από αυτόν και από όλη την ομάδα».

Για τον Ολυμπιακό: «Έπαιξε με σύστημα 4-2-3-1, κάτι που δεν το περιμέναμε, παρά το γεγονός πως τους είχαμε μελετήσει κανείς. Τους διαβάσαμε αλλά μας αιφνιδίασαν. Προσπαθήσαμε να παίξουμε από τα άκρα και να περιορίσουμε τους δικούς τους ακραίους και τα καταφέραμε».

Για τους τραυματίες: «Τσάμπι Αλόνσο, Βιδάλ και Λεβαντόφσκι αποχώρησαν ως τραυματίες και θα δούμε σε τι κατάσταση είναι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News