default-image

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το Ράλι Ακρόπολις

Αθλητισμός
Πυρετώδεις προετοιμασίες για το Ράλι Ακρόπολις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το επίκεντρο του διεθνούς μηχανοκίνητου αθλητισμού θα αποτελέσει για ακόμη μια χρονιά η Ελλάδα καθώς το SEAJETS Ράλι Ακρόπολις θα διεξαχθεί από τις 9 έως και τις 11 Οκτωβρίου.

Το SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2015, θα "φέρει" στα ελληνικά βουνά τoυς πρωταγωνιστές του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι, αλλά και τους πάντα μαχητικούς Έλληνες αγωνιζομένους, οι οποίοι για δύο ημέρες θα αναμετρηθούν στις ειδικές διαδρομές της Πελοποννήσου, έχοντας σαν αντίπαλό τους, το χρόνο και τα απαιτητικά ελληνικά χώματα που έχουν κάνει το Ράλι Ακρόπολις θρυλικό στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το καθαρά αγωνιστικό μέρος θα εξελιχθεί στις 10-11 Οκτωβρίου, οπότε η καρδιά του αγώνα θα χτυπάει στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι όπου θα φιλοξενηθεί για ακόμα μια χρονιά το service park, σε έναν χώρο με ελεύθερη πρόσβαση για τους θεατές. Από εκεί οι αγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν για τις συνολικά εννιά ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Τις εντυπώσεις αναμένεται να κερδίσει η ειδική διαδρομή "SEAJETS Κινέτα-Λουτράκι" το απόγευμα του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου (ώρα διεξαγωγής 16:28), η οποία με μήκος 43 χιλιόμετρα θα δείξει από νωρίς τον απαιτητικό χαρακτήρα του αγώνα, καθώς και η νυχτερινή ειδική διαδρομή της ίδιας ημέρας («EKO Racing Κινέτα») που θα διεξαχθεί στις 19:36.

Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15:00, όλα τα πληρώματα θα πάρουν εκκίνηση κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, δίνοντας στους θεατές την ευκαιρία να δουν από κοντά τους πρωταγωνιστές του θεσμού, καθώς και τα υπερσύγχρονα αυτοκίνητά τους λίγες ώρες πριν μπουν στη "μάχη".

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφτείτε και την επίσημη ιστοσελίδα του Ράλλυ Ακρόπολις: www.acropolisrally.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News