Αθλητισμός

Τζιόλης: Η δύναμη θα φανεί στο γήπεδο

Απαντήσεις στο γήπεδο πρέπει να δώσει ο ΠΑΟΚ ώστε να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στην προετοιμασία που έχουν κάνει άπαντες στην ομάδα για το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Καμπάλα. Τέλος, δήλωσε πως δεν υπάρχει θέμα κούρασης για τον ίδιο.

Για το αν υπάρχει κούραση από τα 9 επίσημα παιχνίδια: «Δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα κούρασης. Είναι ακόμα αρχή της χρονιάς και δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ειδικά Σεπτέμβριο μήνα. Είμαι μια χαρά».

Για το αν είναι καλό αποτέλεσμα και η ισοπαλία: «Εκ πρώτης όψεως η Καμπάλα φαίνεται η πιο αδύναμη του ομίλου. Αλλά πρέπει να το δείξεις μέσα στο γήπεδο πόσο δυνατός ή αδύναμος είσαι. Είδαμε τι μπορεί να κάνει η Καμπάλα, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Περιμένω από την ομάδα να είμαστε αυτοί που πρέπει γιατί δεν υπάρχει εύκολο ματς στην Ευρώπη. Ηρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και ελπίζω να γίνει αυτό».

Για το τι γνωρίζει για τη Καμπάλα: «Έχουμε δει στιγμιότυπα, την έχουμε αναλύσει και ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, πληροφορημένοι για τη Καμπάλα, οπότε το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει, να έχουμε τα στοιχεία που χρειάζονται και νομίζω ότι είναι στο χέρι μας η έκβαση του παιχνιδιού».

Σχόλια