default-image

Αναβολή στην Α1 ΕΠΣΗ λόγω εκλογών

Αθλητισμός
Αναβολή στην Α1 ΕΠΣΗ λόγω εκλογών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εθνικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής επηρέασαν τελικά και τα τοπικά πρωταθλήματα, αφού όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΗ αναβάλλεται η 2η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο.

Αυτό συνέβη κατόπιν σχετικής οδηγίας από την Γενική Γραμματεία αθλητισμού, ενώ όπως ενημέρωσε η Ένωση του Ηρακλείου ανάλογη τροποποίηση θα γίνει πλέον στα προγράμματα της Α1 και της Α2 ΕΠΣΗ, που θα κοινοποιηθεί στα σωματεία τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με έγγραφο που έφτασε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣΗ, ανακοινώθηκε η έκτακτη απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), για την αναστολή των αθλητικών διοργανώσεων λόγω των εθνικών εκλογών.

Ως εκ τούτου, αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, αγώνες της 2ης αγωνιστικής των δύο ομίλων της Α1 ΕΠΣΗ. Η ανακοίνωση της ΓΓΑ αναφέρει τα εξής: "O Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός υπέγραψε την εντολή της υπηρεσιακής Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αγγελικής - Ευφροσύνης Κιάου- Δημάκου για την αναστολή όλων των αθλητικών διοργανώσεων για 3 ημέρες από το Σάββατο 19-09-2015 ως τη Δευτέρα 21-09-2015 λόγω των εθνικών εκλογών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News