default-image

Έξι μήνες εκτός ο Σο που μπαίνει χειρουργείο

Ποδόσφαιρο
Έξι μήνες εκτός ο Σο που μπαίνει χειρουργείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο σοβαρός τραυματισμός του Λουκ Σο σημάδεψε τη χθεσινή πρώτη μέρα των ομίλων του Champions League. Ο μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με την τελική γνωμάτευση υπέστη κάταγμα σε δύο σημεία και εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Άγγλος αριστερός μπακ αναμένεται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της Γιουνάιτεντ τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν.

Ο Σο αμέσως μετά, μέσω του twitter, έδειξε ότι βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ευχαριστώντας όμως τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης και τονίζοντας πως θα επιστρέψει δυνατότερος μετά τον φρικιαστικό τραυματισμό του.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το πόσο στενοχωρημένος είμαι. Ο δρόμος της αποθεραπείας μου ξεκινάει αυτή τη στιγμή. Θα επιστρέψω πιο δυνατός», ανέφερε στον λογαριασμό του στο twitter.

Την ίδια ώρα, ο… δράστης του τραυματισμού του Σο,  Έκτορ Μορένο, ζήτησε συγνώμη μέσω δηλώσεών του.

«Ξέρω πως αισθάνεται ο Λουκ αυτή τη στιγμή. Ξέρω πόσο άσχημο είναι και πόσο απογοητεύεσαι από ένα τέτοιο περιστατικό. Είμαι στεναχωρημένος και ζητώ συγνώμη» ήταν το σχόλιο ο Μεξικανού ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News