Αθλητισμός

Σίλβα: «Θα τα δώσουμε όλα»

Έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στη Μπάγερν είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον προπονητής του Μάρκο Σίλβα.

«Έχουμε κάνει την ανάλυσή μας και έχουμε παρακολουθήσει πολύ καλά τον αντίπαλό μας. Έχουμε ασχοληθεί με τα πλεονεκτήματα της Μπάγερν. Αν ο αντίπαλος έχει μειονεκτήματα τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Καμία ομάδα δεν αισθάνεται άνετα όταν έρχεται να παίξει εδώ. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα στο αυριανό παιχνίδι», επισήμανε ο Μάρκο Σίλβα.

Για τις απουσίες των Βαυαρών: «Δεν θα σταθούμε στις απουσίες. Όλες οι ομάδες έχουν απουσίες όμως έχουν και εναλλακτικές να παρουσιάσουν. Και στην Μπάγερν δεν είναι λίγες οι εναλλακτικές».

Για το αν θα παρακολουθήσει ο κόσμος ένα ποδοσφαιρικό… ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο προπονητές: «Δεν θα δείτε ένα τέτοιο ντιμπέιτ ανάμεσα στον Σίλβα και τον Γκουαρντιόλα. Δεν θα δείτε δική μας μονομαχία. Αύριο θα δείτε έναν αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό και την Μπάγερν. Οι παίκτες είναι αυτοί που θα μονομαχήσουν».

Για την υποχρέωση της ομάδας προς τον κόσμο: «Το μήνυμα έχει σταλεί πρώτα από τον κόσμο που είναι πάντα στο πλευρό μας. Είναι φανταστικοί φίλαθλοι. Θέλουμε να το απολαύσουν και να μας βοηθήσουν. Εμείς έχουν την ευθύνη να τα δώσουμε όλα. Υπάρχουν τρία πιθανά αποτελέσματα. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα τα δώσουμε όλα».

Σχόλια