Αθλητισμός

Αλλάζει μέχρι και όνομα στο «Καμπ Νόου»

Είναι πολλά τα λεφτά… Άρη. Η Μπαρτσελόνα μπορεί να αλλάξει μέχρι και όνομα στο γήπεδό της εφόσον η χορηγός από το Κατάρα δώσει τα απαραίτητα χρήματα.

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» είναι στην Ντόχα και διαπραγματεύεται την επέκταση στην χορηγία της φανέλας, αν όμως τα λεφτά είναι πολλά, ίσως να αλλάξει όνομα και το «Καμπ Νόου».

Στην φανέλα η «Μπάρτσα» έχει την «Qatar Airways» από την οποία παίρνει 30.000.000 ευρώ τον χρόνο και αναμένεται να ανανεωθεί η συνεργασία με τα έσοδα να υπερδιπλασιάζονται και να είναι πιθανότατα 65.000.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν όμως υπάρχουν διαπραγματεύσεις και για χορηγία του «Καμπ Νόου», να αλλάξει δηλαδή όνομα το γήπεδο για κάποια χρόνια!

Μέχρι και 200.000.000 ευρώ μπορεί να είναι τα έσοδα για έναν χρόνο και η δικαιολογία των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα θα είναι πως χρειάζονται τα λεφτά για να το ανακαινίσουν.

Η μελέτη τους έχει δείξει πως δεν αναμένονται ιδιαίτερες αντιδράσεις από τους οπαδούς, αρκεί για τα μέλη να μην αλλάξει τίποτα, να δίνουν τα ίδια χρήματα και να έχουν την ίδια θέση στην κερκίδα.

Μιας και απόψε είναι η πρεμιέρα του Champions League, να θυμίζουμε πως η UEFA δεν δέχεται χορηγίες στα γήπεδα, τα αναφέρει δηλαδή με το πραγματικό τους όνομα.

Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ», η Άρσεναλ στο «Άσμπαρτον Γκρόουβ» και η Μπάγερν Μονάχου στο «Fu?ball Arena Munchen». Τρία γήπεδα που τα λεφτά τους άλλαξαν όνομα και ίσως να ήρθε η σειρά του «Καμπ Νόου».

Σχόλια