default-image

Επίσημα στον Άρη ο Ρόβας

Ποδόσφαιρο
Επίσημα στον Άρη ο Ρόβας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κάθε επισημότητα ο Βασίλης Ρόβας είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του Άρη, ο οποίος θέλει να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του με τα χρώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Τις πέντε μεταγραφές-ανανεώσεις έφτασε σήμερα ο Άρης. Μετά το τετραπλό χτύπημα, ήρθε ακόμα ένα, αυτό της απόκτησης του Βασίλη Ρόβα. Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, ανηφόρισε Θεσσαλονίκη και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους κίτρινους.

Η ανακοίνωση:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Ρόβα. Ο 31χρονος ανασταλτικός μέσος (γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1984) βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας την επιστροφή του στον ΑΡΗ. Ο Βασίλης Ρόβας αγωνίστηκε στην ομάδα μας τη σεζόν 2009-2010. Πρώτος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Προοδευτική, ενώ τελευταίος ήταν η Α.Ε.Κ. Ακόμη έχει φορέσει τη φανέλα του Ατρόμητου, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ο.Φ.Η. του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Σμύρνης».

«Θέλω να κάνω στον ΑΡΗ ένα καινούργιο ξεκίνημα»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Βασίλης Ρόβας, δήλωσε στο σάιτ του συλλόγου: «Αισθάνομαι όμορφα που γύρισα στον ΑΡΗ, μια ομάδα με μεγάλη δυναμική. Περιμένω τη στιγμή που θα φορέσω ξανά τη φανέλα του ΑΡΗ και να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ομάδας.Θέλω να κάνω στον ΑΡΗ ένα καινούργιο ξεκίνημα».

Και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, συμπλήρωσε: «Με τον κ. Καρυπίδη γνωρίζομαι προσωπικά και από τη στιγμή που με πήρε τηλέφωνο δεν υπήρχε περίπτωση να μην έρθω στην ομάδα. Ο ΑΡΗΣ είναι πολύ τυχερός που έχει στο τιμόνι του τον κ. Καρυπίδη. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της και θα επιστρέψει στο χώρο που ανήκει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News