default-image

Τίμησε τους Ρεκόμπα και Τζορκαέφ η Ίντερ

Ποδόσφαιρο
Τίμησε τους Ρεκόμπα και Τζορκαέφ η Ίντερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του ιταλικού ντέρμπι ανάμεσα στην Ίντερ και την Μίλωνα καθώς οι γηπεδούχοι τίμησαν δύο δόξες του παρελθόντος τους και συγκεκριμένα τους Άλβαρο Ρεκόμπα και Γιούρι Τζορκαέφ.

Η Ίντερ συνηθίζει στο πλαίσιο αγώνων που δίνει ως γηπεδούχος να φιλοξενεί παλαίμαχους παίκτες της που έχουν προσφέρει στο σύλλογο και το ίδιο έκανε και στο "Derby della Madonnina", με τους  Άλβαρο Ρεκόμπα και Γιούρι Τζορκαέφ να βρίσκονται στα επίσημα ως μέλη του γκρουπ Inter Forever στο οποίο ανήκουν άσοι του παρελθόντος των "νερατζούρι".

Αμφότεροι άλλωστε έχουν συνδέσει το όνομά τους με την Ίντερ του Μάσιμο Μοράτι, με τον Ρεκόμπα να έχει αγωνιστεί σχεδόν μία δεκαετία στο Μιλάνο και τον Τζορκαέφ να φοράει για τρία χρόνια τη νερατζούρα φανέλα στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του '90.

Πριν λοιπόν από την έναρξη του ντέρμπι και οι δύο πρώην άσοι βραβεύτηκαν από τη διοίκηση της Ίντερ μέσω τιμητικής πλακέτας, με το κοινό της ομάδας να μη χάνει την ευκαιρία για να τους αποθεώσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News