default-image

Επιτέλους… κουνάνε σεντόνι

Ποδόσφαιρο
Επιτέλους… κουνάνε σεντόνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ξανά δράση στο Champions League και οι απανταχού φίλοι του ποδοσφαίρου ετοιμάζονται για το μεγάλο γεγονός.

Έχουν περάσει ήδη 101 βράδια από το βράδυ που ο Τσάβι σήκωνε στον ουρανό του Βερολίνου για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, το κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά και ήδη η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει λείψει στους λάτρεις του ποδοσφαίρου.

Το κυρίως μενού της πρεμιέρας περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τους προβολείς να στρέφονται στο «Etihad» για το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γιουβέντους για τον 4ο όμιλο, το οποίο είναι άλλωστε αυτό που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τρίτης.

Η «Κυρία» ως περσινή φιναλίστ θέλει να ξεκινήσει με θετικό πρόσημο στη διοργάνωση, ενώ με τη σειρά τους οι «πολίτες», έρχονται με φόρα από το απόλυτο στο αγγλικό πρωτάθλημα. Στο άλλο ματς του ομίλου η κάτοχος του Europa League, Σεβίλλη, φιλοξενεί τη Γκλάντμπαχ.

Από εκεί και πέρα, με το δεξί θέλουν να ξεκινήσουν τα φαβορί του 1ου ομίλου, με τη Ρεάλ Μαδρίτης του Ράφα Μπενίτεθ να υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, την ίδια ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί στο «Park des Princes» τη Μάλμε, σε ένα παιχνίδι με συναισθηματικό ενδιαφέρον για τον Zλάταν Ιμπαίμοβιτς, ο οποίος θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά.

Στον 2ο όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην επιστροφή της στο Champions League, ταξιδεύει στην Ολλανδία για να αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν, με τον Λουίς Φαν Χάαλ να κρατάει χαμηλούς τόνους ενόψει του παιχνιδιού, κάνοντας λόγο για δύσκολη αποστολή των «κόκκινων διαβόλων». Ξεχωριστό θα είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι για τον Μέμφις Ντεπάι, που επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος, στα παλιά λημέρια.

Όσον αφορά τον 3ο όμιλο εκεί τα πράγματα ήδη από το ξεκίνημα παραμένουν ρευστά, αφού όλα είναι πιθανά και αναμένεται να κριθούν στις λεπτομέρειες. Η Γαλατάσαραϊ, φιλοξενεί στην Τουρκία την Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, την ίδια ώρα που στη Λισαβόνα, η Μπενφίκα θα αντιμετωπίσει τη «σταχτοπούτα» του θεσμού Αστάνα από το Καζακστάν.

Αναλυτικά τα παιχνίδια

1ος Όμιλος

1η αγωνιστική

Παρί Σεν Ζερμέν – Μάλμε (21.45, OTE Sport 8)

Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ (21.45, ΟΤΕ Sport 3)

Η επόμενη αγωνιστική (30/09)

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Παρί Σεν Ζερμέν

Μάλμε – Ρεάλ Μαδρίτης

2ος Όμιλος

1η αγωνιστική

Βόλσμπουργκ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.45)

Αϊντχόφεν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21.45, OTE Sport 6)

Η επόμενη αγωνιστική (30/09)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βόλσμπουργκ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αϊντχόφεν

3ος Όμιλος

1η αγωνιστική

Γαλατάσαραϊ – Ατλέτικο Μαδρίτης (21.45, ΟΤΕ Sport 5)

Μπενφίκα – Αστάνα (21.45)

Η επόμενη αγωνιστική (30/09)

Αστάνα – Γαλατάσαραϊ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπενφίκα

4ος Όμιλος

1η αγωνιστική

Μάντσεστερ Σίτι – Γιουβέντους (21.45, ΟΤΕ Sport 2)

Σεβίλλη – Γκλάντμπαχ (21.45, ΟΤΕ Sport 7)

Η επόμενη αγωνιστική (30/09)

Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι

Γιουβέντους – Σεβίλλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News