default-image

Στο… τσακ τη γλύτωσε ο Πικέ

Ποδόσφαιρο
Στο… τσακ τη γλύτωσε ο Πικέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Ζεράρ Πικέ παραλίγο να βγάλει από την τσέπη του 10.000.000 ευρώ για ένα στοίχημα που έβαλε με τους ακόλουθούς  του στο Twitter.

Και όλα αυτά εξαιτίας των.. .τρελών αποτελεσμάτων που σημειώθηκαν στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της Ιταλίας.

Την περασμένη Κυριακή, λοιπόν, οι 4 μεσημεριανές αναμετρήσεις της Serie A ολοκληρώθηκαν ισόπαλες με το ίδιο σκορ: 2-2! Η αρχή έγινε με το Ελλάς Βερόνα-Τορίνο, ενώ πήραν σειρά τα ματς Έμπολι-Παλέρμο, Παλέρμο-Κάρπι και Σασουόλο-Αταλάντα.

Το γεγονός μάλιστα αυτό έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση στον Ζεράρ Πικέ έτσι ώστε να υποσχεθεί πως, σε περίπτωση που ερχόταν επίσης 2-2 το Λάτσιο-Ουντινέζε και το Ίντερ-Μίλαν, θα χάριζε μία φανέλα της Μπαρτσελόνα σε όσους θα έκαναν retweet το συγκεκριμένο του post.

Φυσικά ακολούθησε "χαμός" ελέω των αμέτρητων "πιστών" που τον ακολουθούν στο Twitter, με 78.000 από αυτούς να αναδημοσιεύουν το σχόλιό του και να ελπίζουν σε δύο ισοπαλίες με σκορ 2-2 για να πάρουν τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" που τους υποσχέθηκε ο Πικέ.

Το όνειρο πάντως αυτό ξεθώριασε σύντομα καθώς η Λάτσιο νίκησε 2-0 την Ουντινέζε (λίγες ώρες αργότερα η Ίντερ επιβλήθηκε 1-0 της Μίλαν στο "Derby della Madonnina"), με τον Πικέ να "επιστρέφει" με νέο τιτίβισμα, λέγοντας: "Κρίμα, αλλά μείνετε ψύχραιμοι. Εάν υπάρχει ευκαιρία, θα το ξανακάνω σύντομα".

Σημειώνεται πως αν τα παιχνίδια έληγαν 2-2 και ο Πικέ ήταν αποφασισμένος να τιμήσει την υπόσχεσή του θα έπρεπε -βάσει υπολογισμών- να βγάλει από την τσέπη του κοντά στα 10.000.000 ευρώ για να πληρώσει για όλες αυτές τις φανέλες... Μάλλον ευχαριστώ θα πρέπει να πει στη Λάτσιο που απομάκρυνε τον "εφιάλτη"!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News