default-image

Από το κακό στο χειρότερο η Γιουβέντους

Ποδόσφαιρο
Από το κακό στο χειρότερο η Γιουβέντους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο ήττες από Ουντινέζε (0-1) και Ρόμα (1-2) "πόνεσαν" τη Γιουβέντους καθώς για πρώτη φορά μετά το... 1912 έμεινε χωρίς βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Δυστυχώς όμως για την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν αισθητά την 3η αγωνιστική, με την Κιέβο Βερόνα να προηγείται μέσα στο "Juventus Stadium" με τον Περπερίμ Χετεμάι (δεν είχε σκοράρει στα 134 προηγούμενα ματς της Serie A, τελευταίο του γκολ ήταν στις 2 Απριλίου 2011) και τους περσινούς νταμπλούχους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό χάρη σε ένα πέναλτι του Ντιμπάλα στο 83ο λεπτό.

Πλέον η Γιουβέντους έχει μόλις έναν βαθμό και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι απέναντί της: την τελευταία φορά που δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο από τα τρία πρώτα ματς πρωταθλήματος ήταν τη σεζόν 1968-69, η τελευταία φορά που βρέθηκαν με απολογισμό 1 πόντους σε 3 ματς ήταν το 1962 ενώ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2007-08 δεν κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της σε κάποιο από τα τρία πρώτα ματς πρωταθλήματος.

Όλα τα παραπάνω μοιάζουν "άγνωστα" για τη Γιουβέντους (πέρυσι δεν είχε δεχτεί γκολ στις πέντε πρώτες αγωνιστικές) με αποτέλεσμα να υπάρχουν αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της στην αρχή, στο ημίχρονο αλλά και στο τέλος του αγώνα, με τον Λεονάρντο Μπονούτσι να δίνει όμως την απάντησή του μέσω Twitter και Instagram:

"Είναι εύκολο να έρχεσαι στο γήπεδο και να χειροκροτείς όταν όλα πάνε καλά. Ο πραγματικός οπαδός χειροκροτεί στις δύσκολες στιγμές για να βοηθήσει την ομάδα. Η Γιουβέντους είναι όλοι αυτοί που βγαίνουν στο γήπεδο, που είναι στον πάγκο, που έρχονται στο γήπεδο και που κάθονται στο σπίτι παρακολουθώντας τηλεόραση.

Το μότο της Γιουβέντους είναι "μέχρι το τέλος" και μέχρι το τέλος πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Πιστέψτε στη Γιουβέντους, στην ομάδα και στο σχέδιο. Πρέπει να είμαστε πάντα θετικοί. Τώρα το  μυαλό πηγαίνει στο Champions League", δήλωσε ο Ιταλός αμυντικός, στρέφοντας ουσιαστικά το βλέμμα του στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Από την πλευρά του ο αρχηγός Τζανλουίτζι Μπουφόν εκνευρίστηκε από τις αντιδράσεις του κόσμου στο ματς με την Κιέβο και στο ημίχρονο πλησίασε την εξέδρα και φώναξε προς τους φιλάθλους: "Μην μας σφυρίζετε αμέσως. Σας χρειαζόμαστε".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News