default-image

Εκτός και στο ματς με Πανιώνιο ο Εσιέν

Ποδόσφαιρο
Εκτός και στο ματς με Πανιώνιο ο Εσιέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού για να δουν τον Μικαέλ Εσιέν να αγωνίζεται με της φανέλα του τριφυλλιού.

Ο Γκανέζος άσος προπονείται κανονικά με την ομάδα τον τελευταίο καιρό, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής στα πρόσφατα φιλικά με Αιγάλεω και Πανελευσινιακό, όμως δύσκολα θα αγωνιστεί την Κυριακή (13/09, 20:30) κόντρα στον Πανιώνιο. Πιθανότατα ο Γιάννης Αναστασίου θα τον αφήσει και εκτός αποστολής. Λογικά, θα χρησιμοποιηθεί, αλλά μάλλον όχι από την αρχή, στο ματς με τον Λεβαδειακό για την 4η αγωνιστική της Super League που θα διεξαχθεί μετά τις εκλογές και εκτός απροόπτου θα είναι βασικός κόντρα στον Πλατανιά.

Επιπλέον, κι ο Σωτήρης Νίνης δεν είναι στα βασικά πλάνα του 42χρονου τεχνικού για το ματς της Νέας Σμύρνης. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είχε υποστεί μυϊκό τραυματισμό στο παιχνίδι με την Καλλονή με αποτέλεσμα να μείνει εκτός (αν και ήταν αρχικά στην αποστολή) από τους αγώνες της Εθνικής κόντρα σε Φινλανδία και Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Πλέον είναι κι αυτός ιατρικά «OK», αλλά μάλλον όχι στην κατάσταση που θα επιθυμούσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και «παίζεται» να τον πάρει στην αποστολή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News