default-image

Πολεμαρχάκης για Σίσιτς, δεξί μπακ και άλλες ενισχύσεις

Ποδόσφαιρο
Πολεμαρχάκης για Σίσιτς, δεξί μπακ και άλλες ενισχύσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Το τεστ της Κυριακής  με τον Εργοτέλη, θα δείξει τυχόν αδυναμίες. Κινούμαστε δραστήρια για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας» είπε μεταξύ άλλων σε μια συνέντευξη - φλας στο ράδιο 98.4 ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης.

Ο έμπειρος παράγοντας αποκάλυψε μάλιστα ότι μόλις χθες  χάλασε μια «κλεισμένη μεταγραφή στη θέση του δεξιού μπακ. «Ήταν η τρίτη φορά που μας το έκανε αυτό ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, παίζοντας προφανώς παιγνίδια μάνατζερ για να ανεβάζει το κασέ του». Για τη θέση βέβαια έπαιζε το όνομα του Αρκούδα, αλλά ο κ. Πολεμαρχάκης, δεν θέλησε να πει όνομα. Επιβεβαίωσε μάλιστα την πληροφορία περί Σίσιτς, που είναι εδώ και επιθυμεί την ένταξη του ξανά στον ΟΦΗ «Το κουβεντιάζουμε…, θα δείξει» αρκέστηκε να πει.

Η αλήθεια είναι ότι η δύσκολη κλήρωση έχει ανεβάσει την αδρεναλίνη, κάνοντας πιο αποφασιστική την διοίκηση να προχωρήσει άμεσα σε μεταγραφική ενίσχυση στις γνωστές θέσεις που συζητούνται. Για επιτελικό μέσο, τόνισε ότι θέλουν να δουν την Κυριακή, τον βαθμό κάλυψης από τον Πόποβιτς, τον οποίο έδειξε να πιστεύει και άφησε να εννοηθεί ότι είναι σε ανοικτή γραμμή με έμπειρο επιτελικό μέσο και όχι μόνο. «Η κλήρωση είναι δύσκολη, αλλά ο ΟΦΗ έχει χτισθεί για τα δύσκολα» είπε ακόμη ο παράγοντας του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News