default-image

Συμφώνησε με πέντε ο Άρης

Ποδόσφαιρο
Συμφώνησε με πέντε ο Άρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επίσημη ανακοίνωση του το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ανακοίνωσε τη συμφωνία με τους Ράουλ Μπράβο, Παυλίδη, Τάτο, Τσουμάνη και Χινάρ ενώ στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο Σέρχιο Κόκε.

Να καλύψει το χαμένο έδαφος προσπαθεί ο Θόδωρος Καρυπίδης καθώς σε λιγότερο από ένα 24ώρο που ο Ερασιτέχνης αποφάσισε ο Άρης να περάσει στα χέρια του έχει έρθει σε συμφωνία με νέο προπονητή και γενικό αρχηγό αλλά και με πέντε παίκτες με θητεία στην Super League.

Συγκεκριμένα και όπως έγινε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης την Παρασκευή θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον νέο προπονητή, δεν θα είναι ο Χριστόπουλος που απάντησε αρνητικά στη σχετική πρόταση, ενώ έχει βρεθεί και ο νέος γενικός αρχηγός.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού υπάρχει συμφωνία με τους Ραούλ Μπράβο, Παυλίδη. Τάτο, Τσουμάνη και Χινάρ ενώ στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη βρίσκεται και ο Σέρχιο Κόκε. Επίσης τέσσερις ποδοσφαιριστές ανανέωσαν τη συνεργασίας τους με τον Άρη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Από το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Α.Σ. ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης ανακοινώνονται τα εξής:

Η νέα Διοίκηση έχει έλθει σε προφορική συμφωνία τόσο με προπονητή όσο και με γενικό αρχηγό του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ενώ αύριο αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι όροι ώστε να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό, μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με την ομάδα μας οι ποδοσφαιριστές Καλογέρης Αλέξανδρος, Γεωργιάδης Νίκος, Λιόνης Μιλτιάδης-Άγγελος και Σαμαράς Δημήτρης.

Ταυτόχρονα, οι ποδοσφαιριστές Raul Bravo, Xavier Ginard, Παυλίδης Χαράλαμπος, Τάτος Ανδρέας και Τσουμάνης Νίκος έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τη νέα Διοίκηση και θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΑΡΗ".

Θα προσφύγει στα δικαστήρια ο Αρβανιτίδης

Με νέα ανακοίνωσή τους, οι τέσσερις επιχειρηματίες που είχαν για λιγότερο από 48ώρες το τιμόνι του ποδοσφαιρικού Άρη στα χέρια τους, αναφέρονται στις τελευταίες εξελίξεις και τονίζουν ότι θα προσφύγουν στα δικαστήρια. Αναλυτικά:

"Μετά την πραξικοπηματική απόφαση του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, που λήφθηκε με χαρακτηριστική βιασύνη, είμαστε υποχρεωμένοι να απευθυνθούμε στον φίλαθλο κόσμο του ΑΡΗ και να εξηγήσουμε τις θέσεις μας. Η απόφαση αυτή είναι ανυπόστατη και παράνομη και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Η προσπάθεια του κ. Οικονόμου να τη δικαιολογήσει, περιφερόμενος σήμερα σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενος αστεία επιχειρήματα και ιδίως παραποιώντας τα πραγματικά περιστατικά, εξυβρίζοντας και δυσφημώντας, εκτός από ατελέσφορη, προκαλεί περισσότερο και αποτελεί τεκμήριο της ενοχής του και των σκοπιμοτήτων που υπηρετεί.

Δυστυχώς η ΑΛΩΣΗ του ΑΡΗ επήλθε και την Κερκόπορτα άνοιξαν οι ίδιοι οι άνθρωποί του και αυτοί που ισχυρίζονται ότι τρέφουν τα πιο αγνά αισθήματα για την ομάδα. Ευχαριστούμε θερμά όσα μέλη του ΑΡΗ υπερψήφισαν την πρότασή μας, αδιαφορώντας για τις επιθέσεις και την προσπάθεια μερίδας λίγων να επιβάλλουν την θέλησή τους, με τρομοκρατία που ασκήθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις και στράφηκε και εναντίον μας.

Ευχαριστούμε και τη συντριπτική πλειοψηφία των αγνών φιλάθλων του ΑΡΗ που με κάθε τρόπο εκδήλωσαν την συμπαράστασή τους προς την πρωτοβουλία μας. Είναι βέβαιο ότι όλες οι ενέργειες που έγιναν από το ΔΣ είναι νομικά έωλες και θα καταπέσουν από τα αρμόδια δικαστήρια. Έχει όμως νόημα η προσφυγή σε αυτά; Μπορούμε να διοικήσουμε χωρίς ο κόσμος του ΑΡΗ να μας συμπαρασταθεί και να απομονώσει αυτούς που κινούνται στα όρια της παρανομίας;

Ή μήπως θα προκληθεί ένας νέος διχασμός, με κίνδυνο να επέλθουν καταστροφικά αποτελέσματα; Αποφασίσαμε να αποστείλουμε εξώδικη δήλωση στο ΔΣ για να ανακαλέσει την παράνομη απόφασή του. Αν δεν το πράξει, θα κάνουμε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την προάσπιση της νομιμότητας. Ανήκουμε στην πολύ μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ και τον θέλουμε ενωμένο και δυνατό. Ανεξάρτητο και αντάξιο της ιστορίας του, όπως τον ονειρεύεται ο υπερήφανος λαός του.

Θεσσαλονίκη, 10 Σεπτεμβρίου 2015.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΟΧΑΤΑΡΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News