default-image

Δε θέλει με τίποτα την επιτυχία της Ρεάλ ο Πικέ

Ποδόσφαιρο
Δε θέλει με τίποτα την επιτυχία της Ρεάλ ο Πικέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμετανόητος στις πεποιθήσεις του δήλωσε ο Ζεράρ Πικέ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε επισημαίνοντας ότι πάντα θα θέλει να χάνει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι συνεχιζόμενες αποδοκιμασίες από μερίδα Ισπανών φιλάθλων εις βάρος του (ξεκίνησαν μετά τις ύβρεις που είχε εξαπολύσει πρόσφατα κατά της Ρεάλ Μαδρίτης) είχαν ως αποτέλεσμα το φιλικό της Ισπανίας με την Αγγλία (13/11) να διεξαχθεί στο Αλικάντε και όχι στην Μαδρίτη κατόπιν απόφασης της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, παρόλα αυτά ο Ζεράρ Πικέ δεν δείχνει διάθεση να μετακινηθεί ούτε εκατοστό από τις πεποιθήσεις του.

"Νομίζω ότι με αποδοκιμάζουν εξαιτίας της κόντρας της Μπάρτσα με τη Ρεάλ και όχι για τη σχέση Καταλωνίας-Ισπανίας αλλά εγώ δε θα αλλάξω. Θα θέλω πάντα να πηγαίνουν άσχημα τα πράγματα για τη Ρεάλ καθώς μιλάμε για μία αθλητική αντιπαλότητα που πάντα υπήρχε στην Ισπανία.

Ο κόσμος δεν θα πρέπει να ζητάει από μένα να αλλάξω ή να ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν θα το κάνω. Ο κόσμος θα πρέπει να το αποδεχτεί αυτό. Όταν έπαιξε Γιουβέντους-Ρεάλ στον ημιτελικό του Champions League φορούσα τη φανέλα του Μπουφόν.

Πριν από το περσινό ματς της Ατλέτικο με τη Ρεάλ είπα στον Ίκερ (Κασίγιας), όταν με πήρε για να με συγχαρεί για τη γέννηση του γιου μου, πως ήθελα να δεχτούν τέσσερα γκολ. Έτσι έγινε και ακόμα και τώρα γελάμε με αυτό το σχόλιό μου".

Εάν με αποδοκιμάζουν στο Bernabeu ως παίκτη της Μπαρτσελόνα για μένα είναι σαν μουσική στα αυτιά μου. Θα ήταν λάθος μου αν έκανα ένα αστείο για το θέμα της Ισπανίας με την Καταλωνία αλλά έκανα πλάκα για την κόντρα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ χωρίς διάθεση να προσβάλλω κανέναν", δήλωσε με νόημα ο Καταλανός στόπερ των "μπλαουγκράνα", για να αναφερθεί κατόπιν στη σχέση του στην εθνική Ισπανίας με τον Σέρχιο Ράμος.

"Η ατμόσφαιρα στην εθνική ομάδα είναι καλύτερη από ποτέ. Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από τότε που έκανα το ντεμπούτο μου, δεν υπήρχε διάστημα που να είχα καλύτερη σχέση με τον Σέρχιο Ράμος.

Με υπερασπίστηκε πριν το ματς με τα Σκόπια. Στη μεικτή ζώνη γίνονται όλα γρήγορα και μπορείς να πεις τα πάντα".

Επιπλέον, ο Καταλανός στόπερ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από τη "φούρια ρόχα" ελέω των αποδοκιμασιών εις βάρος του. "Οι αποδοκιμασίες επηρεάζουν περισσότερο την ομάδα από εμένα.

Είναι επιλογή του κόσμου να αποδοκιμάζει και έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζονται με αυτό τον τρόπο. Δεν μπορώ να σταματήσω τις αποδοκιμασίες με λόγια αλλά με πράξεις. Κάθε φορά που παίζω για την Ισπανία, θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου.

Το τελευταίο πράγμα που θα κάνω είναι να σταματήσω από την εθνική ομάδα. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως τα παρατώ απέναντι σε αυτούς που σφυρίζουν για λάθος λόγους".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News