Αθλητισμός

Ανακατατάξεις στις Εθνικές κατηγορίες μπάσκετ

Η αδυναμία του ΚΑΟ Δράμας να συμμετάσχει στην Α1 κατηγορία φέρνει ανακατατάξεις στα πρωταθλήματα της ΕΟΚ.

Εφόσον τελικά το Λαύριο αντικαταστήσει τους δραμινούς στην πρώτη κατηγορία, το Περιστέρι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στην Α2 κατηγορία.

Το Λαύριο έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τέσσερις Αμερικανούς και συγκεκριμένα τους Τζαμάλ Νίξον (25, 1μ83), Μπράντον Γιανγκ (24, 1μ93), Τζερόμ Χιλ (21, 1μ98) και Ουσμάν Κρουμπαλί (27, 2μ01), οι οποίοι μάλιστα πήραν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Αγία Παρασκευή το περασμένο Σάββατο (5/9).

Το Περιστέρι από την άλλη πλευρά είναι το πρώτο επιλαχόν για άνοδο στην Α2 σε περίπτωση που προκύψει θέση, κάνοντας ήδη κινήσεις για να "αδειάσει" ως ένα βαθμό το ρόστερ της και να προσθέσει παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Υπό αυτό το πρίσμα άλλωστε λύθηκαν τα συμβόλαια των Σάκη Γεωργοπαπαδάκου, Ανδρέα Ρεκουνιώτη και Ανδρέα Γιαννίκου. Οι "κυανοκίτρινοι" περιμένουν... στη γωνία για να πάρουν θέση στην Α2 και γι αυτό θα αφήσουν ανοιχτές κάποιες θέσεις στο ρόστερ τους. (Ότ)αν επισημοποιηθεί ο προβιβασμός τους, άμεσα θα προχωρήσουν σε μεταγραφές.

Σχόλια